Illene bizonyos kor fölött az embernek kevesebb aszott bőrt megmutatnia, ha nincs kánikula? Elsősorban mellkastájon.
Sejthető, hogy szerintem igen, de érdekelne más véleménye is. Tehát elsősorban nőkre gondolok, akár a tévében, akiket nem zavarnak az öregedés látható jelei, felveszik a kivágott 30 éves ruhát. Mikor más (csinos) fiatal nyakig is be tud gombolkozni. Nem lehetne fordítva? :)
Kortól függetlenül szerintem erős túlsúly esetén sem kéne ezt erőltetni.
Persze magát komoly embernek tartó férfiaknak sem kellene szerintem feltétlenül 2-3 gombot is kigombolni, vagy nőiesen kivágott pólót felvenni, mint láttam nemrég egy őszes szakállú tanárt (?) így nyilatkozni. Szőrös mellkas esetén ne gombolja ki egyáltalán.
#2 "hacsak nem magánemberként nyilatkozik, vagy vesz részt egy rendezvényen valaki"
#3 Képzeld oda, hogy szerintem, mivel véleményekre vagyok kíváncsi. Természetesen mindenki azt vesz fel amit akar. Itt az a kérdés, hogy kinek mikor mit illik, mit nem. Igen, talán borotvált/szőrtelen mellkasú férfinak sem ártana, bár ezt már királyi körökben sem nagyon tartják be, tehát el lehet nézni másnak is (szerintem) ha nem szőrös... De ez csak egy vélemény a sok közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!