A rendőrt leparasztozhatom?
Figyelt kérdés
Ha pl bunkó módon viselkedik jogtalanul és flegma egy rendőr ok nélkül, akkor beszólhatok neki, hogy mondjuk "jó nagy paraszt vagy"... vagy ezért megbüntethet?2024. ápr. 9. 23:58
11/24 anonim válasza:
Kérdező! Mindent értek, amit írtál. Kivéve azt, hogy miért bunkózol.
12/24 anonim válasza:
Bevisz becsületsértésért, és igaza lesz.
13/24 A kérdező kommentje:
11
Bunkózom? Jajj, mi rosszat írtam? :))
2024. ápr. 11. 22:41
14/24 A kérdező kommentje:
10
Mások helyett azért ne gondolkodj. :)
2024. ápr. 11. 22:42
15/24 anonim válasza:
14 Ennek semmi értelme, és semmi köze a korábbiakhoz.
16/24 anonim válasza:
"Bevisz becsületsértésért, és igaza lesz."
Mi abban a becsületsértés, hogy földmüvesnek nevezik? Az is foglalkozás.
17/24 anonim válasza:
#16 Te paraszt! Ezt sértőnek érezted, vagy szerinted eltévesztettem a foglalkozásod?
18/24 anonim válasza:
17 szerintem elétevesztetted. Én szívesen lénnék itt paraszt ahol lakok. A traktorjaik többet érnek, mint a házam, és a garázsukban pár éve még a 745ös BMW-k álltak amiket mostanában már a többség dodgemre (villanyautó) cserélt (igaz erre nem irigykedek, de jó lenne annyira tehetösnek lenni).
19/24 anonim válasza:
De most nem számít, milyen gazdag szerinted egy földműves, mert aki parasztnak nevezi a másikat, nyilván nem dicséretből, vagy alázatból teszi, épp ellenkezőleg.
20/24 anonim válasza:
Ráadásul itt van a "jó nagy" minősítés is. Vagy szerinted ezzel arra céloz, hogy a rendőr milyen gazdag és tanult?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!