Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mit jelent, ha chaten írsz...

Mit jelent, ha chaten írsz valamit valakinek, mert pl. mesélnél ("képzeld!") vagy akár képet küldesz, és csak egy like jel jön vissza?

Figyelt kérdés
2024. febr. 28. 23:05
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
83%

Vannak különféle levelezőtárs-keresők például (azért írok levelezőtársat, mert chat-partner-keresőt nem ismerek), ahol találhatsz partnereket, kölcsönös szimpátia esetén átmehettek chat-re is.

Ilyen oldalak esetén szokott lehetőség lenni leírni rövid bemutatkozást, jelezheted: szeretsz chat-elni és élőben (hangban) kommunikálni.

2024. febr. 29. 06:41
 22/26 anonim ***** válasza:
94%
Esetedben azt jelenti, hogy az illetőnek elege van a közléskényszeredből
2024. febr. 29. 06:55
 23/26 anonim ***** válasza:
91%

Na, nekem is van ilyen ismerősöm, egymás mellett ültünk valami továbbképzésen, néha szakmai dolgokról beszélünk, erre küldi a gyereke fuvola-bemutatóját...

Nyilván egyszer-kétszer megnézem, de nem érdekel. Ahogy a pajzsmirigygondjai sem, a férje új munkahelye sem. És akkor sóvá teszi, hogy látta, hogy fent vagyok... nem, nem voltam fent, de mivel a telefonomon vagy a wifi, vagy a mobilnet mindig működik, hát mindig elérhetőnek mutat ez a sz.ar.

2024. febr. 29. 07:06
 24/26 anonim ***** válasza:
76%

Kérdező, az nagyon szomorú, ha nincs a környezetedben olyan valaki, akivel megoszthatod az örömödet-bánatodat, de ez a like bizony azt jelenti, hogy "eddig volt és nincs tovább".

Én is vesztem már össze olyan valakivel, aki csak azért, mert éjjel nem tudott aludni, küldözgette a macskás meg a "jó reggelt, itt a friss kávé" fotókat.

Egyszer-kétszer belefér, aztán legyen elég. Ez az 50 éves illető is elolvasta párszor, amit írtál, de már nem szeretné. Ha ebből nem értesz és ő egy kicsit tökösebb, hamarosan tiltani is fog.

2024. febr. 29. 07:19
 25/26 anonim ***** válasza:
82%

"Lehet, hogy csak számomra érdekes, igen. De hadd mondjam el..."

Hát itt a baj ha valakinek olyan dolgokról írsz ami csak neked érdekes mégis mit vársz,hogy hallgasson meg megtette elolvasta de mivel őt pont nem érdekli mit kellene reagálni hallgassa órákon át?

2024. febr. 29. 12:00
 26/26 anonim ***** válasza:
79%

"Ha meg megkérdezem, hogy ezt mire véljem, nem válaszol."

Ki ő neked?

Milyen kapcsolat van köztetek?

2024. márc. 1. 23:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!