Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mit jelent, ha chaten írsz...

Mit jelent, ha chaten írsz valamit valakinek, mert pl. mesélnél ("képzeld!") vagy akár képet küldesz, és csak egy like jel jön vissza?

Figyelt kérdés
2024. febr. 28. 23:05
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
82%
Bocsi de az oldal "színeiből" a bejegyzéseidből az szűrődik le, hogy nem alaptalan egy efajta visszafogott akár érdektelenség az irányodba.
2024. febr. 28. 23:30
 12/26 anonim ***** válasza:
84%

Oké, nem lehet hogy talán csak nem akarja, hogy többet láss ebbe a dologba, és szintén lehet, hogy azt gondolja, te talán többet érzel vele kapcsolatban, mint szimpla beszélgetőtárs. S megint csak lehet hogy ez miatt rövidíti le a csevegéseiteket. Oké, sok a feltételezés, de valami az súgja odavagy ezért a valakiért, másképp nem lennél így kibukva.

Mióta nincs pasid? Mióta jön be a pasi? Vagy valamit félreértettem? Ebben az esetben bocsi :)

2024. febr. 28. 23:32
 13/26 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy jön a beszólás is. Miért is úsztam volna meg.
2024. febr. 28. 23:32
 14/26 A kérdező kommentje:
Olyan vagyok, mint az öreg nénik. Sokat beszélek, mert nem hallgat meg senki. Alapvető emberi igény. És most sírok.
2024. febr. 28. 23:33
 15/26 anonim ***** válasza:
92%

Nem bántásból írtam, ne vedd magadra! Picit érzékeny vagy, ami nem baj, de be kellene látnod, hogy... keress olyanokat, akivel a személyes kapcsolat kialakítása nemcsak hogy lehetséges, de ők is igénylik azt.

Semmiféle bántó szándék nem volt a mondataim mögött, hidd el, pusztán azt hiszem hogy magányos vagy, és picit tapadós. Talán a másik nem akar ennyire szoros köteléket, ezért... csak hülyeségeket írok, felejtsd el amit írtam. Azt viszont komolyan gondolom, hogy olyanok társaságára szánj időt, akik veled akarnak lenni, kíváncsiak rád, mert így csak gyötrődés marad.

2024. febr. 28. 23:42
 16/26 anonim ***** válasza:
85%
Ne akaszkodj másokra, mert annál jobban taszítod őket. Nem vagy az adott személy számára érdekes. Mivel nem ismerlek, nem tudom, miben kellene változnod, de valami van a viselkedésedben, ami miatt kerülnek az emberek. Talán egy pszichológus meg tudná fejteni. Mindenesetre ne nyomulj rá senkire, legyél vidám, érdeklődő, a saját dolgaid elmesélésében aránytartóan visszafogott. Nem feladata senkinek a te magányod megoldása.
2024. febr. 28. 23:59
 17/26 anonim válasza:
92%
Azt gondolom, érdektelenség. Szóba jöhet esetleg, hogy naplót, blogot írj magadnak vagy másoknak? Szerintem sokat segít.
2024. febr. 29. 01:16
 18/26 anonim ***** válasza:
76%
Anyum is kozleskenyszeres, de ot meg azzal sem lehet leallitani, ha igy reagalok. Igy csak napi 1x ranezek arra, amiket irt es nem reagalok semmit. Gondolj bele a masik nezopontjaba is... masoknak idegesito, ha allandoan litaniakat kapnak vagy minden nap zargatjak oket.
2024. febr. 29. 01:52
 19/26 anonim ***** válasza:
85%
Ha tartalmas beszélgetés kell, menj pszichológushoz.
2024. febr. 29. 06:29
 20/26 anonim válasza:
65%
Hány éves vagy?
2024. febr. 29. 06:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!