Mi ez az ölelkezős szokás az elmúlt néhány évben?
11, ez a "szívesen" annyira tré a végén, hogy még tőled is ciki. Próbálsz fölényeskedni, de hidd el, visszataszító a stílusod, nem jön be senkinek.
Zárásként te azt írnád a helyemben, hogy szívesen, de én nem teszem, mert fél kellene köpnöm és aláállnom. Annyit pedig nem ér.
Visszataszító stílussal te rendelkezel, kedves kérdező. Nem két ember ölelkezése a röhejes meg szánalmas, hanem a te fennakadásod ezen a momentumon.
Nem újkeletű a dolog, mert édesapám is így köszönti a régi osztálytársait és barátait. Pedig 60 felett vannak. Négy gyermekes, három unokás apuka, katona volt.
13, az apád a 40 éve max csak ritkán látott régi gyerekkori ismerőseit köszönti így. Nem érzel a két dolog között némi különbséget?
Valamelyik válaszoló: a megfelelő mennyiségű ölelést megkapom pl a barátnőmtől.
14, nem csak a régen látott lehet régi barát! Ha azt akartam volna írni, hogy régen látta őket és akkor megöleli, azt írom. De ebben az esetben arról van szó, hogy régi barátok, tehát régóta ismerik egymást, bizalmas a kapcsolatuk. Érted?
Nem mellesleg mi is majdnem 30 évesek vagyunk, a férjem is megöleli a legjobb barátait találkozáskor.
Ahogyan én is megölelem őket. Sok barátom olyan, mintha a testvérem lenne, ugyanis az igazi tesóimmal nem a legjobb a kapcsolatom. Sőt, távoltartásim van az egyik ellen. De a barátaim egy része akármikor ott van nekem, kérdés és ellenvetés nélkül. Emiatt jár egy ölelés találkozáskor, nem?
Két férfi is tud bizalmas baráti kapcsolatot kialakítani. Vagy csak a nők ölelkezhetnek? Ez megint valami ostoba nemi sztereotip szöveg? Ne is sírjanak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!