Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ez tényleg bevált szokás ha nem bírjátok egymást akkor megtépitek egymást?
Figyelt kérdés
2023. jún. 12. 10:02
2/10 A kérdező kommentje:
Egy lány ezt mondta nekem
2023. jún. 12. 10:29
3/10 anonim válasza:
Akkor nem a legélesebb kés a fiókban az a lány, vagy nagyon szar környezete van ahol ez természetes. Általában azért ez nagyon nem jellemző.
4/10 A kérdező kommentje:
Értem
2023. jún. 12. 10:38
6/10 anonim válasza:
Bizonyos rétegben biztosan van erre példa.
7/10 anonim válasza:
Biztos van az a kör, ahol ez a szokás.
De normálisabb emberek között nem.
Én ha nem bírok valakit, akkor minél kevesebbet találkozom vele. Ha lehet, akkor egyáltalán nem.
Még soha nem bántottam senkit, se lányt, se fiút.
8/10 anonim válasza:
Az agresszív suttyóknál minden bizonnyal így van.
9/10 anonim válasza:
Nem. Volt anno egy lány, aki utált és mindig beszólogatott a suliban. Nem is ismertük egymást. Egy nap odamentem hozzá és rákérdeztem, hogy mi baja velem. Normálisan megbeszéltem vele. (Anno a barátja udvarolt nekem, viszont akkor ők még nem jártak és nem is ismerték egymást)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!