Hogy tudnám sértődés nélkül lemondani a bált?
A barátnőm és a családja el akarnak magukkal vinni, cipelni egy ilyen puccos bálra.
Hónapokkal ezelőtt megvették rá a "jegyet".
Igazából asztalt "vásároltak ott" aznapra,valami pofátlanul drágán egymillió nyolcázezer forintért.
Amikor megvették a jegyet az eseményre, akkor még nem is jártam a lányukkal, tehát nem foghatják rá,hogy megígértem volna.
De mégis rosszul jönne ki,ha nem mennék,márcsak azért is mert,sokat költöttek rá, ingyen is mennék, korlátlanul fogyaszthatnék,hálátlannak tűnnék.
Ami nem tetszik,hogy ott a lesz a város "krémje" fideszes banda, igazából szerintem csak azok lesznek, fideszesek.
A barátnőm szülei be akarnak vágodni,kapcsolatokat építeni ott.
( annyira nem az én világom,hogy ezt elképzelni se tudjátok)
Másik,hogy dresszkód lesz szmoking,spanyolöv, csokornyakkendő kötelező lesz a férfiaknál.
Nna, esmét fideszeztél egy jót. Hát ne kívánd, hogy gyurcsányozhass, mert akkor legfeljebb munkanélküli segélyért kuncsoroghatnál, és várhatnád a végrehajtót.
Ha nem tetszik a csajod családja, keress másik nőt magadnak.
Hányás.
Basszus, mit meg nem adnék, ha én ilyen bálba mehetnék a barátnőmmel, láthatnám őt gyönyörű nagyestélyiben, erre te meg nem akarsz menni...?
Hát hallod, inkább elmegyek én a barátnőddel, ha ilyen gyökér vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!