Találkozott ezzel már más is?
Figyelt kérdés
Vannak emberek, akik mondanak neked valamit, ami szerintük vicces (nem az). Elmondják fapofával az egészet, de az utolsó három szavát a mondatnak röhögve mondják, hogy tudja a másik, hogy most kell nevetni???? Elmondanak egy ilyet, aztán kapásból elmondanak még négy szar poént, amin ugyanígy nevetned kéne. .. Pl. elmondják életük legrasszistább viccét - úgy hogy mondjuk például te cigány vagy . Találkozott ezzel már más is?2024. jan. 4. 15:37
A kérdező szavazást indított:
igen, találkoztam
nem
10 szavazat
1/3 anonim válasza:
Igen az osztályban például egyszer elsütöttek egy cigányokról szolo poent ugy,hogy eppen az adott tarsasagban egy roma srac is volt.Hat elegge kinos volt a szitu s be is sertodott a roma osztalytarsam
2/3 anonim válasza:
Az keso kozepkoruak szoktak ilyeneket mondani meg afelett (50+), meg nekiallnak "Hofi"-zni, mikozben osszecsapjak a kezuket es elkezdik a "viccet" mondani.
"Tudod mit mondott erre Hofi?". Na en ilyenkor elhuznek a p*csaba mert mar annyi ilyet hallottam, es szamamora nem is vicces hofi, de persze addig illem ameddig tart. Lehet 2000 ev mulva mas lesz az erkolcstan.
3/3 Senior Séf válasza:
Persze, hogy találkoztam. Tudod, a humor elég megosztó műfaj. Én pl. imádom Bödöcsöt, Hadházit, KAP-ot, stb, de Bagi-Nacsával a világból ki lehet kergetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!