Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miert nem töltik tele a...

Miert nem töltik tele a pálinkás poharat nekem pedig még nagykorú is vagyok? De nem engedik hogy én töltsem a piát magamnak.

Figyelt kérdés
Most is vendegsegben vagyunk aztán kaja előtt palinkaztunk és mindenkinek tele töltötték a kupicat nekem meg csak egy ujnyit tettek a pohárba mondom nekem is jár a több erre le ordítjak a fejem hogy nem való nekem az ivás! Akkor csodálkoznak ha titokban rá járok a pálinkás üvegre. Pl ha egyenrangunak az élet koromnak megfelelően kezelnének akkor nem írnék titokban...

2023. dec. 26. 09:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
83%
És ettől te több, vagy jobb vagy, hogy iszol és cigizel? Nem, ettől egyik sem vagy. Csak egy szánalmas kis gyökér, aki felnőttet játszik. És hisztizik, mert ennek megfelelően kezelik
2023. dec. 26. 13:33
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

"Cigiznem is titokban kell "

Atyaég! Ki kényszerít rá hogy cigizz?

2023. dec. 26. 16:11
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen felnőtt gyerekem lenne a szamlak reszet is fizettetnem vele, ha eleg idős inni es cigizni es arra van penze akkor vegye ki a reszet a kötelezetsegekből is.
2023. dec. 27. 08:59
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Mit tettél le az asztalra, hogy elvárásaid vannak? Dolgozol? Beleszállsz a költségekbe? Teszel azért barmit is, hogy felnőttként kezeljenek? Vagy csak betöltötted a 18-at, és azt hiszed, ettől változott bármi?
2023. dec. 27. 11:01
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem töltik tele a poharadat, mert ivás után megbolondulsz és törsz, zúzol.
2023. dec. 29. 05:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!