Miert nem töltik tele a pálinkás poharat nekem pedig még nagykorú is vagyok? De nem engedik hogy én töltsem a piát magamnak.
Figyelt kérdés
Most is vendegsegben vagyunk aztán kaja előtt palinkaztunk és mindenkinek tele töltötték a kupicat nekem meg csak egy ujnyit tettek a pohárba mondom nekem is jár a több erre le ordítjak a fejem hogy nem való nekem az ivás! Akkor csodálkoznak ha titokban rá járok a pálinkás üvegre. Pl ha egyenrangunak az élet koromnak megfelelően kezelnének akkor nem írnék titokban...2023. dec. 26. 09:18
11/15 anonim 

válasza:

És ettől te több, vagy jobb vagy, hogy iszol és cigizel? Nem, ettől egyik sem vagy. Csak egy szánalmas kis gyökér, aki felnőttet játszik. És hisztizik, mert ennek megfelelően kezelik
12/15 anonim 

válasza:

"Cigiznem is titokban kell "
Atyaég! Ki kényszerít rá hogy cigizz?
13/15 anonim 

válasza:

Ilyen felnőtt gyerekem lenne a szamlak reszet is fizettetnem vele, ha eleg idős inni es cigizni es arra van penze akkor vegye ki a reszet a kötelezetsegekből is.
14/15 anonim 

válasza:

Mit tettél le az asztalra, hogy elvárásaid vannak? Dolgozol? Beleszállsz a költségekbe? Teszel azért barmit is, hogy felnőttként kezeljenek? Vagy csak betöltötted a 18-at, és azt hiszed, ettől változott bármi?
15/15 anonim 

válasza:

Azért nem töltik tele a poharadat, mert ivás után megbolondulsz és törsz, zúzol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!