Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Táskát nem szabad a földre...

Táskát nem szabad a földre tenni, mert baj fog történni?

Figyelt kérdés
A szomszéd amikor átjön látogatóba, mindig bele akarja tenni a táskáját a kárpitozott fotelbe. Mondtam neki, hogy ezt ne tegye, mert a kárpitot nem tudom lehúzni és kimosni, ha piszkos lesz. Tegye a táskáját a földre, a szőnyegre! Erre fel volt háborodva, hogy táskát nem szabad a földre tenni, mert bajt hoz.

2023. dec. 18. 13:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
79%
Mert nem ezotéria hanem egy idióta szokás. Pedig sokszor a szőnyeg, vagy egy ruhaboltban a padló, tisztább mint otthon sokaknál a kanapé ahol a macska segge meg a tulaj alsógatyája vagy meztelen feneke szokott elhelyezkedni tv-nézéskor pl.
2023. dec. 21. 10:02
 12/19 anonim ***** válasza:
29%

Attól még, hogy te nem tudod, miért babona - ez még babona.

Valami olyat mondanak, hogy ha leteszed a földre, kiszalad belőle a pénz.

Persze sok ember van vele úgy, mint te, hogy már nem tudja, csak annyi dereng a fejében, hogy szerencsétlenség fogja érni.

Úgyhogy de igen: ezotéria.

2023. dec. 21. 10:09
 13/19 anonim ***** válasza:
Van még sok ilyen babona amúgy? Pl: nem szabad a boltban levenni a kabátot, nem szabad táskát hordani magukkal csak ha muszáj, ezeknek van babonás alapja? Mert a táska a földön jelenetre szívrohamot kapók szokták ezeket is erőltetni.
2023. dec. 21. 10:13
 14/19 anonim ***** válasza:
60%
Strandra akkor ezek szerint csak a csórók járnak.
2023. dec. 21. 10:23
 15/19 anonim ***** válasza:
A gazdagok visznek magukkal asztalt, vagy szerecsent, aki tartja a táskát.
2023. dec. 21. 10:25
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
Ezeket talán az ezotéria fórumon beszéljük meg.
2023. dec. 21. 10:29
 17/19 anonim ***** válasza:
55%

"Ezeket talán az ezotéria fórumon beszéljük meg."

Mi fáj ennyire?

Elfogynak szerinted a betűk ebben a topicban?

2023. dec. 21. 10:35
 18/19 anonim ***** válasza:
79%
Minden áldott nap a földön van a táskám. Nem vagyok csóró szegény. 😂 Ez mekkora hülyeség már. 😅😂🤣
2024. jan. 4. 19:51
 19/19 anonim ***** válasza:
76%
Táskát én sem szívesen rakok a földre, mert kivásik, koszos lesz. Legfeljebb olcsó hátizsákot, annak úgy sem számít.
2024. febr. 9. 10:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!