A gábor cigány lányok, nők élvezik a szexuális életet?
Családsegítőnél dolgozom, a környékünkön letelepedett pár gábor cigány család. A lányok 12-14 évesen már szülnek a 15-18 éves fiúktól.
Sose mertem megkérdezni ezt. De szerintetek ők is élvezik a szexuális együttlétet? Vagy lefekszenek aztán legyen már vége, és hátha gyerek is lesz belőle? A nőknek van egyáltalán bármi beleszólása abba, hogy mikor akarnak szexelni a férjükkel? Vagy lényegében mindegyik aktus "erőszak"? Mit tudtok erről a helyzetről?

Ez azért is lehet kérdező mert a cigány lányok sokkal hamarabb érnek mint a Magyar lányok. Náluk már ilyen korban becsúszhat 1-2 gyerek legalább aztán ahogyan idősödnek jön a többi is. Nekem is csomó cigány lány ismerősöm elég hamar szült, sőt Facebookon pár napja láttam egy olyan csajt aki az újszülött gyerekét lefotózta hogy 1 éve ballagott el általános iskolából.
Írok jobbat! HVG-n olyat olvastam hogy 5.osztályos "kiváló" tanuló bár ezt megkérdőjelezném azért már gyereket szült és azt mondta hogy visszaszeretne menni tanulni a suliba és a barátnőivel lenni. Először gondolkozni kellett volna azután cselekedni vagy az óvszergumi nem dísznek van meg a fogamzásgátló tabletta! Ők amúgy a kisebbségiek azért szeretnek sok gyereket szülni hogy utána a gyerekeiknek köszönhetően fel tudják venni a segélyt és hogy legyen valamennyi pénzük. A többiért vagy megdolgozik feketén vagy esetleg egy normális munkahelyen a pasi vagy lopásból fogják magukat fenttartani.
Nehogy azt higyjétek hogy a cigányok azért szülnek olyan sok gyereket mert náluk a család annyira szent, lehet ez így van de elsősorban anyagi (pénzbeli) dolgok miatt szülnek olyan sok gyermeket.

cigány kultúrában nincs helye női élvezkedésnek.
Ez egy csomag, ha elfogadod, akkor mindent fogadj el, azt is , hogy az urad lesz az els gyerekek a következő, te utolsó

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!