Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért olyan nagy dolog az,...

Miért olyan nagy dolog az, hogy a károkozónak kártérítést kell fizetnie?

Figyelt kérdés
A magyarok valahogy elég sunyik. Akár az autómban okoztak kárt, akár a lakásomban, mindig ment az okoskodás a felelősség vállalása helyett. Miután pedig megmondom, hogy nem vagyok idétlen, engem nem lehet megvezetni még a károkozó van felháborodva.
2023. nov. 26. 07:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
#10 ha valaki letöri a tükrödet akkor totálkáros lesz a kocsid és mehet a roncstelepre?
2024. jan. 5. 07:37
 12/16 A kérdező kommentje:
#11 : Ez a kérdés most honnan jött? Mi köze ehhez?
2024. jan. 5. 13:25
 13/16 anonim ***** válasza:

#12 Látom nem te vagy a legélesebb kés a fiókban, a szellemi kapacitásod csak odáig terjed hogy mikor elfogynak az érvek akkor mások édesanyját fenyegesd privatban a foguk kiveresével. Ha nagyon érdekel elmagyarázom, és megpróbálok úgy fogalmazni hogy te is megértsd.

Nem a tüdőrák az egyetlen tüdőbetegség a világon, és a többi sem kimutatható azonnal. Nem úgy megy hogy valaki odapöfékel egyet a masik meg rákos lesz, bizony sok munka kell mások tüdejenek a tönkretételéhez, de ne aggódj, ezt a munkat te minden bizonnyal elvégzed szamos társaddal egyetemben.

Persze valójaban nem, mivel még mindig nem létezel, tekintve hogy nem verted ki édesanyám fogait, bizonyítva ezzel fizikai valódat.

2024. jan. 5. 16:36
 14/16 A kérdező kommentje:
#13 : Milyen fenyegetés? Ez azért elég erős vád! Ehhez kell kontextus is! Mi volt az előzmény és mi a válasz?
2024. jan. 6. 07:31
 15/16 anonim ***** válasza:

Az előzmény az az hogy egy elég sunyi magyar vagy és ha másokban okozol kárt akkor megy az okoskodás a felelősség vállalása helyett, miután pedig megmondják neked hogy nem idétlenek és őket nem lehet megvezetni akkor még te vagy felháborodva és másokat fenyegetsz privátban az édesanyjuk fogának a kiverésével. (itt persze virágnyelven fogalmazol, de annyira ki vagy számolva hogy még rosszabbul jársz, mivel felbujtásra bujtasz fel, ezzel csoportos elkövetést próbálsz megvalósítani, akármennyire is értelmetlen, az adathalászat is előkerül persze)

De honnan is olyan ismerős ez az egész? Ja tényleg, erről szól a kérdésed, tehát tedd fel magadnak, válaszold meg és készen is vagy! :)

2024. jan. 6. 09:59
 16/16 A kérdező kommentje:
#15 : Mielőtt bármit bújtatsz... Veled ellentétben én tudom képviselni az érdekeimet. Senkit nem bújtok, hanem megmondom ha gond van és az az elvárt, hogy azt csinálja az ember, amit mondok.
2024. jan. 6. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!