Esküvőre ciki fényképet adni ajándékba?
Barátnőm lakodalmába mentünk, ahová ajándékba vittünk pénzt, illetve vágtam össze egy olyan képet ahol látszik hogy mióta is vagyunk barátnők.
Általános iskolás kép, középsulis kép, gimis kép és nem régi kép volt.
Én jószándékkal csináltam ezt, hogy visszatekintsünk kicsit, hogy általános iskolai barátságból itt tartunk, ott voltam az esküvőjén.
Ő külföldön él, találkozni nem sokat tudunk, inkább csak üzeneteket váltunk heti 1-2-3alkalom de úgy képben vagyunk egymás életével.
Úgy láttam rajta, hogy nem tetszett neki ez a gesztus pedig tényleg nem rosszat akartam vele, azt gondoltam hogy örülni fog neki de úgy láttam rajta hogy inkább gyors visszadugta az ajándéktáskába és mutatta hogy tegyem le oda ahol a többi ajándék van.
(Náluk úgy volt hogy nem mindenki egyessével adta át, hanem volt egy "ajándékgyűjtő" és oda voltak letéve.
Kicsit rosszul esett nekem hogy nem értékelte de lehet, hogy én gondoltam rosszul és nem volt odavaló ez a kis apróság?
(Nem ciki, normális képek voltak rajta és igen nehéz is volt összekeresni a régi képeinket)
Ajándékba pénzt szokás adni, azt is adtunk nem is keveset...
csak gondoltam, hogy szép gesztus megemlékezni róla, hogy mióta is vagyunk barátnők.
Nem találkozunk sűrűn, hogy csak úgy átvittem volna valamikor.
Értelmes megnyilvánulásod nincs?
Nem csak a képet adtuk.
Tudtommal pénzt szokás adni, amiből azt vesznek amire nekik van szükségük, leginkább a lakodalom finanszírozása saját részre.
Volt aki teafiltert vitt szép csomagolásban.
Nekem meg az volt fura.
Nem is rólam szólt, hanem a közös barátságunkról.
Mint már írtam nem szoktunk sokat találkozni tekintve, hogy ő külföldön lakik. Nem szoktunk ajándékozni egymásnak sosem. (szülinap, névnap...)
Az esküvőJÜKRE kapták a pénzt KÖZÖSEN.
Emelett a saját barátnőmnek miért ne adhatnék egy kis plusz apróságot?
Nem egy darab képet adtam ami csak a feleségnek szól, a férjnek meg semmit.
Nem ugyanaz.
Azért mert itt csak a 3as válaszoló tudott normálisan válaszolni.
Ő is leírta a véleményét de normálisan.
A többiek pedig bántó stílusban....
A véleményeket elfogadom, a támadó jellegű "beszólásokra" pedig reagálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!