Mit kell tenni ha a nudista strandon erekcióm lesz?
Hasrafordulsz és nem látszik.
Én ezt szoktam tenni.
Az se árt, ha nem kiéhezve mész ki. Előtte kivered, az is segíthet.
Hozzá teszem, hogy engem nem zavar ha valakinek feláll. A gond akkor lenne, ha magáhoznyúlna vagy direkt mutogatná magát.
Mondjuk ha nincs aki leápolja, akkor verd ki naponta, akkor nem fog minden domborulatra felállni.
Ha meg igen, ne menj FKK strandra.
Fordulj hasra! Háton fekve takard le egy törölközővel!
ha valahová kell menned, tarsd magad elé a törölköződet!
Menj be a vízbe, hogy lehülj!
Ha látják, hogy nem mutogatni akarod magad, hanem inkább zavarba vagy, akkor nem fognak rád úgy tekinteni, mint egy perverz kélyelgőre!
Megkérsz valakit, hogy segítsen.
Tudod mit? Szégyenkezzen inkább a többi a vizuális aszexualitásával. Mert aki előadja, hogy az ő fejében a meztelenség látványától semmiféle szexuális őrület nem keletkezik, "ők csupán egyenletesen sülnek a Napon", bla, bla, bla... az vagy vak, vagy aszexuális, vagy mindkettő. Meg esetleg hazudik.
Na meg aztán nehogy már te ezektől féljél, "rendes prűd" ember eleve nem jár ilyen helyekre.
Ha nagyon helyzet van, hát nem kell a társaság közepén hordószónokolni, félrehúzódol valami csendesebb szegletbe, azt inkább a bokorfüzek felé láttatod magad. Azt csak nem tiltja a szabályzat. A textilbe takargatott embert nem szeretik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!