Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ha egy ügyintéző úgy indít,...

Ha egy ügyintéző úgy indít, mikor sorra kerülök, hogy "köszönöm a türelmet", akkor úgy látja, hogy türelmetlen vagyok?

Figyelt kérdés
Pedig sose vagyok és nem is kellett sokat várnom.
2023. júl. 29. 06:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha időpontra megyek, és korábban érkezem, akkor is meg szokták köszönni a türelmemet (vagy megkérdezik, hogy régóta várok-e), ha amúgy pontosan szólítanak. Olyankor szoktam mondani, hogy ugyan már, én érkeztem túl korán.

De ha ilyen sorbanállós vagy helyszínen jegyet húzós várakozás van, akkor olyannal szoktam elütni, hogy "szerintem nem volt ez hosszú várakozás" vagy "már kinőttem abból a korból, hogy hisztizzek, ha nem kapok meg valamit azonnal", vagy a már fentebb említett "itt nem esik/van klíma".

Amikor oltóközpontban dolgoztam a covid idején, akkor egyszer rosszalkodott a regisztrációs rendszerünk, és duplaannyi embert engedett regisztrálni, mint amennyit terveztünk, akkor nyilván a nap végére lett egy szolid 2 órás csúszásunk, vagyis az embereknek annyit kellett várni. Szerencsére ez még az elején volt, amikor csak az oltatott, aki tényleg akart, még nem volt "kötelező". Na akkor nem győztem köszöngetni a türelmet, és azt vártam, hogy az emberek tömegesen fognak lázadozni, de a legtöbben csak annyit mondtak, hogy "ugyan már, köszönjük a munkájukat".

2023. aug. 9. 18:26
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem gonoszságból alázza meg az előtted levőt, hanem retteg tőled...
2023. aug. 9. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!