Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Írtam egy emailt egy ügyintéző...

Írtam egy emailt egy ügyintézőnek, írta hogy jelenleg tartós betegállományban van és elmondta kihez fordulhatok az ügyemmel, hogy kívánjak neki jobbulást?

Figyelt kérdés
Azon gondolkozom, írjak-e neki egyáltalán ilyet, mert mi van ha olyan betegsége van amiből nem tud kigyógyulni? Akkor gondolom rosszul esik az ilyen
2019. aug. 29. 21:07
 1/5 A kérdező kommentje:
Rossz kategória, elnézést :)
2019. aug. 29. 21:08
 2/5 anonim ***** válasza:
89%
Én írnék neki, hogy köszi az infót rád szànt időt blabla, és jobbulást kívánsz. Jó szándék nem fog neki rosszul esni. :)
2019. aug. 29. 21:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy e-mailt írhatsz nyugodtan amiben megköszönöd a tájékoztatását. Az ügyintéző is ember.
2019. aug. 30. 02:50
 4/5 TappancsMancs ***** válasza:

Általánosságban a hivatalos ügyintézésben az email az egy szükséges minimumra szorítkozik, azért mert, sok idő egy rakás napi email-re csak ilyen utólagos, az ügyet előre nem vivő válaszokat megírni és olvasni is. Egy ügyintézőnek normál esetben sok a dolga és ilyenekre nincs idő. Értem persze a kérdésedet, de ez az alap.

Persze ha írnál neki egy ilyen esetben, akkor írhatsz nyugodtan, de egyáltalán nem fogja várni, tehát el is hagyhatnád és nem tűnne fel neki. Meglepő, hogy a privát helyzetét egyáltalán beleírta a válaszba.

Azért ha gondolod írhatsz neki, megköszönve a válaszát és mielőbbi jobbulást kívánva...

Ha olyan betegsége van azt majd ő tudja, és érteni fogja a kedves válaszodat és a helyzetet, így azzal ilyen esetben nem is áll módodban foglalkozni.

2019. aug. 30. 19:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, főleg #3. hogy ilyen szépen levezetted. Igen, nekem is fura volt, hogy ezt beleírta.
2019. aug. 31. 02:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!