Baj ha így vagyok otthon?
Figyelt kérdés
Gimis vagyok, szüleimmel és bátyámmal élek együtt otthon. Nyáron melegben (főleg a múltkori 37 fokban) otthon csak bugyi van rajtam, felül semmi. Szüleim és tesóm is szokott így látni, nálunk ebből nincs gond (abból se ha meztelenül látjuk meg egymást, de direkt nem pucérkodunk). Anya is szokott amúgy így lenni.
Egy ismerősöm szerint viszont ez gáz és nem kéne így mutatkoznom a családom előtt. Tényleg ekkora baj ez?
L
2023. júl. 1. 21:46
11/13 anonim válasza:
#1 Nálatok ez tabu. Másoknál nem tabu.Lehet, hogy megleplek, de az emberek különbözőek.
12/13 anonim válasza:
Magyarázatot, mentegetőzést mindenre lehet találni, de ez végül is degeneráltság.
13/13 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. Ha ez neked jó, miért hozod ide a kérdést? Ha valamiért fontos az ismerősöd véleménye, akkor a miénk, ismeretlenül nyilván érdektelen, akkor is, ha a többség veletek ért egyet. Ha neked változik, bármilyen ok miatt is, a véleményed, a családban kell tisztázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!