Ha valaki egy gyerek temetésén röhög, az bűncselekmény?
Figyelt kérdés
2011-ben temettek itt egy 13 éves kislányt. Arra emlékszem, hogy a ravatalozó előtt a templom hátulról negyedik sorában egy bácsi felállt és hahotázva kisétált a templomból. Senki sem támadta le.2023. máj. 29. 09:19
11/17 anonim válasza:
Nem. Csak illetlenség. De az nagyon.
12/17 A kérdező kommentje:
Emberek vagyunk, eee!
2023. máj. 30. 18:03
13/17 anonim válasza:
Lehet, hogy zokogott. Vagy olyan idegállapotba került, hogy nem tudta kontrollálni magát a temetés miatt.
14/17 anonim válasza:
Ja, amúgy én is szoktam ilyet, röhögök mint Joker, aztán elkezdek bőgni, mikor nagyon lent vagyok.
15/17 A kérdező kommentje:
Az elmúlt 50.000 év alatt óriási csecsemőhalandóság volt. És nem rinyáltak, ették a mamutot tovább!
2023. máj. 31. 13:28
16/17 anonim válasza:
15: hát erről lehetne mit beszélni, engem például nagyon irritál, hogy gyerekeknek van alávetve a világ. Felnőtt, produktív, sokat megélt, fejlett érzelmi világgal rendelkező, tudatos felnőtteket korlátoznak a gyerekek védelme érdekében. Gyerekzáras ez, gyerekzáras az, ésatöbbi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!