Csak nálunk van ekkora hagyománya, hogy mindeki szíd minden más autót, mert csak is az a jó ami neki van?
Nem, mashol nincs igy.
Itt mindenkinek az a jo ami neki van, a tobbi szar.
Mindenki azt hiszi, hogy az az egyetlen példa, ami az övé, az általánosan igaz az összesre. Köztudottan elektronikai hibák gyötrik a PSA-kat, de ez nem igaz, mert az övé jó. Köztudottan problémások voltak a PD-s Volkswagenek (a CR-hez viszonyítva), de ez nem igaz, mert az övé jó.
Szerelőként elmondhatom azt, hogy 10-ből 9 ember magasról sz*rik a valóságra és csak a saját hülye feje után megy. Naponta van megkérdőjelezve a hozzáértésünk, nyilván egyetlen szerelő sem tud mindent, főleg nem egy fiatalabb mint én, de ha valamivel találkoztam már százszor, akkor az talán többet ér, mint az, hogy "az enyémnek semmi baja". De nem számít, ő akkor is okosabbnak hiszi magát.
Ez a mentalitás mindenre ráhúzható, ez okozza azt is, amit te mondasz.
#6 A szituációt azért vegyük figyelembe. Igen sok a kontár gyökér, de azokhoz nem kell menni. Ha elmész valahova/valakihez, akkor ne kérdőjelezd meg. Ha nem bízol benne, ne menj oda.
És látod megint ott járunk, hogy többmillió példányban eladott autónál sokszor egy, vagy legjobb esetben is egyszámjegyű példák alapján akartok megismerni. Én értem, hogy a tiédnek semmi baja nincsen, de attól a "szabály" még igaz. A tiéd csak egy kivétel, ami erősíti a szabályt, nem pedig megdönti. A PD is igenis problémás, hiába van szerencsés kivétel. Szerinted véletlen, hogy SENKI nem foglalkozott vele a VW-n kívül, sőt, még a VW is lemondott róla alig 10-12 év után? Ennek megvan az oka és pár kivétel miatt nem lesz kevésbé igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!