Ha adott egy fiatal nő és egy idős férfi kinek kell először kezet nyújtani?
Figyelt kérdés
2023. máj. 12. 22:34
1/21 anonim válasza:
A nőnek nem kötelező kezet fogni, szóval tőle függ hogy nyújtja a kezét vagy sem,mert a férfinek nem illik egy nőnek kezet nyújtani
5/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm az 1. És 4. Válaszolónak :)
2023. máj. 13. 07:30
6/21 A kérdező kommentje:
1. És 3.*****
2023. máj. 13. 07:30
7/21 anonim válasza:
Mindig a nőnek kell kezet nyújtania először.
9/21 anonim válasza:
Alapvetően a hölgy nyújtja a kezét a férfinak. Az üzleti etikettben azonban nincs kőbe vésve, sokszor a hierarchikus viszonyok közbeszólnak.
Csak akkor fontos a másik korát figyelembe venni, ha két azonos nemű találkozik.
10/21 anonim válasza:
Én úgy szoktam megoldani fiatal nőként, hogy aki épp érkezik, az nyújtja a kezét. Ha én lépek be oda, ahol az idősebb férfi már ott van, én nyújtom a kezem.
Ha ő lép be, nyújtsa ő.
És ha egyszerre érünk oda, akkor megint én nyújtom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!