Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért néznek furcsán, meg...

Miért néznek furcsán, meg mintha mérgesek lennének amikor ezt csinálom?

Figyelt kérdés

KP-val szoktam fizetni a boltokban és oda szoktam adni egy 10 ezrest vagy 5 ezrest. Szokták kérdezni, hogy apróm van-e, mondjuk 150 forintom, mert gondolom úgy jön ki a visszajáró.

Én erre mindig hezitálás nélkül rávágom, hogy az nincs.

Ilyenkor mindig kicsit mérgesen néznek.

Túlgondolom, vagy ilyenkor mit illik csinálni? Kezdjek el túrkálni a zsebembe, mintha keresnék, amikor tudom, hogy nincs benne semmi?

2023. ápr. 18. 23:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehet csak simán tele a t.kük a pénztárosoknak.

Velem is kicsit bunkó volt az egyik üzletben a kasszás, mert nem értettem mit mondott a plexi mögül meg körülöttem is óbégattak. Nem vettem magamra, láttam mennyi észlény volt bent. Én tuti nem bírnám...

2023. ápr. 19. 01:10
 2/4 anonim válasza:
egyet értek
2023. ápr. 19. 21:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Mindenki úgy néz, ahogy tud. Kezeld a súlyán!
2023. ápr. 21. 13:23
 4/4 anonim ***** válasza:
65%
Az eladóknak semmi sem jó, legnagyobb ellenségük a vevő. Ha egy 600 ft-os üdítőt kártyával fizetsz az a baj, ha 10 000-el az a baj, ha pontosan adod 50-20-10 ft-okkal az meg az a bajuk...
2023. ápr. 25. 11:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!