Elhagyott tárgy felporszívózása a hotelben?
A múlt héten egy szállodában szálltunk meg. A 6 éves fiam is ott volt, és hozta a játékjait is. Volt köztük néhány Lego figura is. Két nappal azután, hogy hazaértünk, észrevettük, hogy a figurákat a szállodai szobában hagyta. Miután felhívtuk a szálloda vezetőségét, beszéltünk a takarítónővel, aki takarítás közben a porszívóval beszippantotta az összes legot. A vezetőség azt mondta, hogy nem áll módukban a porszívóban keresni néhány legót, és a mi hibánk, hogy elhagytuk a figurákat.
A szálloda megteheti ezt? Vagy van esélyünk visszaszerezni a legokat?
Szia! Hotelben dolgozom, az egyik barátnőmtől kaptam a kérdés.
Bocsi, de ne várd el, hogy nagyítóval nézegessük a szobákat, hogy mit hagytak el a vendégek, nem az a dolgunk. A porszívó nem olyan eszköz ami megválogatja a legokat, hanem beszív mindent, ami elé kerül. Mégegyszer bocsi, de nem értem hogy miért probléma ez nektek, hogy távozás után a takarítónő összeporszívózott és beszívta a legóitokat is.
Nálunk egyszer volt olyan, hogy több napig voltak egy szobában és a hölgy éjszakára kivette a fülbevalóját, ami valószínű leesett a földre én pedig ugyanúgy felporszívóztam. Délután jöttek, hogy volt-e takarítás, mert nincs meg az egyik fülbevalója, én mondtam, hogy porszívóztam és belekerülhetett, ők nem is álltak neki reklamálni, hogy keressem elő őket, hanem belenyugodtak és este csak annyival visszajöttek, hogy megkaphatják e porzsákot, ha még nincs kidobva. És az a fülbevaló valószínű nem két forint volt, valamint lehet, hogy kötődtek hozzá emlékek is…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!