Hogy kellett volna cselekednem?
Az a helyzet, hogy elmentem nyilvános WC-re, én mindig piszoárnál intézem el a kis dolgot. Voltak több piszoárnál, de azért volt hely még rendesen.
Mikor elővettem, egy gyerek (huszonéves, korombeli) mellém állt, a mellettem lévő piszoárhoz.
Ez még nem is zavart volna, de azt vettem észre, hogy forgatja a fejét, csak ott áll és nézelődik. Szerintem ő nem is pisilt, hanem csak azt nézte, hogy én hogyan csinálom.
Pontosan nem láttam, mert én nem szoktam odanézni, de a szemem sarkából észreveszem, ha valaki forgatja a fejét.
Már kényelmetlenül éreztem magam tőle, mert fél percig ezt csinálta, csak forgatta a fejét és nézelődött, így inkább félbe is hagytam és pár csöpp az alsógatyámba landolt.
Ilyenek léteznek, csak azért mennek be a WC-be, hogy más mellé beálljanak a piszoárnál és azt nézik, hogy a másik hogyan végzi a dolgát?
Lehet, hogy bzi volt, és ismerkedni akart. Vannak köztük ilyen barmok is, ahogy minden embertípus közt is.
Kicsit oldalt, neki félig háttal kellett volna fordulnod, hogy ne lássa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!