Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Hogy kellett volna cselekednem?

Hogy kellett volna cselekednem?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy elmentem nyilvános WC-re, én mindig piszoárnál intézem el a kis dolgot. Voltak több piszoárnál, de azért volt hely még rendesen.

Mikor elővettem, egy gyerek (huszonéves, korombeli) mellém állt, a mellettem lévő piszoárhoz.

Ez még nem is zavart volna, de azt vettem észre, hogy forgatja a fejét, csak ott áll és nézelődik. Szerintem ő nem is pisilt, hanem csak azt nézte, hogy én hogyan csinálom.

Pontosan nem láttam, mert én nem szoktam odanézni, de a szemem sarkából észreveszem, ha valaki forgatja a fejét.

Már kényelmetlenül éreztem magam tőle, mert fél percig ezt csinálta, csak forgatta a fejét és nézelődött, így inkább félbe is hagytam és pár csöpp az alsógatyámba landolt.

Ilyenek léteznek, csak azért mennek be a WC-be, hogy más mellé beálljanak a piszoárnál és azt nézik, hogy a másik hogyan végzi a dolgát?

2023. márc. 16. 14:28
 1/3 anonim ***** válasza:
53%
Sokféle ember van. Az a jó, ha azt tesszük, ami a célunk. Itt egyértelmű. Egyebekkel akkor érdemes foglalkozni, ha fizikailag akadályoznak.
2023. márc. 16. 16:32
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy bzi volt, és ismerkedni akart. Vannak köztük ilyen barmok is, ahogy minden embertípus közt is.

Kicsit oldalt, neki félig háttal kellett volna fordulnod, hogy ne lássa.

2023. márc. 18. 18:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Beteg kukkoló zaklató. Undorító.
2023. máj. 22. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!