27 évesen miért neveznek engem férfinak, úrnak, bácsinak, amikor még ott van a tojáshéj a fenekemen?
Figyelt kérdés
2022. dec. 10. 21:27
42/81 anonim válasza:
Egy intelligens ember sose írna ki ide ilyen kérdést...
43/81 anonim válasza:
43 bezzeg neked milyen életed van itt a gyakorin... napi féltucat kérdés.... :-D
44/81 anonim válasza:
A többség szórakozni jár fel: mulattató a magadfajta szánalmas kamugépeket lebuktatni kérdező.
45/81 anonim válasza:
Ó, én abszolút szórakozni jövök ide, szoptatás alatt pont jól végigpörgetem az új kérdéseket. Te például kifejezetten szórakoztató vagy, köszi.
46/81 anonim válasza:
"Én ide, csak feljárok szórakozni, "
Én is. És az olyanokon, mint te. :D
47/81 A kérdező kommentje:
De amúgy direkt írtam, ezt a kommentet... Nem én írtam azokat a kérdéseket, és ez a kérdésem nem vicc! Én szerintem felnőtt férfi olyan 35 éves kortól valaki
2022. dec. 11. 16:45
48/81 anonim válasza:
Ne csodálkozz, hogy menekülnek tőled a nők, ha 27 éve nem mostad le a fenekedről a tojáshéjat... Jó szagos lehet. :-D
49/81 anonim válasza:
Valamelyik trollon azért lehet mulatni mert tényleg poénos és ötletes van amelyiken meg csak emrt szánalmasan béna.
Na a kettő közül ez melyik vajon.
50/81 anonim válasza:
27 évesen a "bácsi" tényleg erős. 54N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!