Normális hogy ennyire kötődnek egymáshoz?( gyerek és gyermekfelvigyázó/bébiszitter)
Egy 7 éves kislányhoz felfogadtak egy 27 éves férfi bébiszittert.
Azt vettem észre hogy a kislány teljesen megváltozik, szinte sugárzik a boldogságtól amikor a fickót meglátja.(A fickóról elég annyit tudni, hogy egy bunkó paraszt, viszont a gyerek mellett teljesen megváltozik a viselkedése, mintha nem is ő lenne. Mindig kedvesen bánik vele.)
Az egyik nap megtámadták(megverték a kislányt) az utcán. A bébiszitter, megbosszulta, majd bejött a kórházba a gyerekhez(mert a gyerek hiányolta őt) mondta neki hogy "Ne aggódj itt vagyok" és bocsánatot kétőle h. nem tudta őt megvédeni. A kislánynak megsimogatta a buksiját, majd a gyerek kérte a kezét és megfogta. Ezután egy fél perc múlva a felvigyázó rádöntötte a fejét a gyerek lábára és elaludt. Normális ez???
Vagy csak én vagyok beteg?
(A gyerek anyja kómában fekszik egy kórházban, ezért az apja megkérte ezt a férfit hogy vigyázzon rá.)
(Ez egy sorozatból lett összefoglalva, de NE eszerint itéljétek meg pls! Azért írtam úgy mintitha az én szemszögemből lenne,mert így talán ésszerűbb válaszokat kapok a kérdéssel kapcsolatban, ahhelyett hogy valaki ráfogná hogy "ez csak egy sorozat, ne gondolj bele túl sokat")
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Te sem brazil szappanoperákon nevelkedtél, ha neked ez kiveri a biztosítékot...
Majd azért szólj, ha elértetek a fordulathoz, miszerint kiderül, hogy a pasi az igazi apa, csak véletlenül tudta meg, mert anyuka gondosan titkolta, de majd a kómából felépülve felvállalja, hogy félrelépett, a gonosz anyós meg elkezd intrikálni.
Nem, ez nem brazil szappanopera, és már végignéztem.
Nincsen benne semmilyen fordulat, hogy ő lenne az apja, csak arról szól h. bébiszitterkedik.
A kislány részéről normális, számára fontos személy.
A férfi fura kicsit, de mivel nem láttam a sorozatot, így nem tudom megmondani. Az ő részéről is alapvetően normális, hogy ha sok időt tölt a kislánnyal és szereti, akkor kötődik hozzá.
"Ez egy sorozatból lett összefoglalva, de NE eszerint itéljétek meg pls!"
Akárhogy nézzük ugyanaz a zagyvaság, akár valós, akár sorozat, bár a sorozatokat direkt írják ekkora butaságra. Így lehet vitázni róla, hogy jujj ez meg az... Meg csak hülyítik az embereket, a buta életszerűtlen viselkedés mintákkal... Mindenki veszekszik, lop, csal, megcsal, nyerészkedik, furcsán viselkedik, stb. Érdekes, hogy az ilyen sorozatokban a szerepek nem a tök normális emberekeről szólnak. :) Olyan kb nincs is benne, vagy talán az első beetető részben még igen.
Odáig rendben van, hogy a kislány szereti. Utána jön a szándékos ellentét, hogy egy bunkó (bármit is értesz rajta). Majd még a bébiszitter bosszúja is egy további bonyolító badarság. :) Mert ugyebár az emberek nem szoktak valamiféle bosszút állni a gyerekükért, nem így oldja meg a normális szülő. Majd további életszerűtlen zagyvasággal folytatják, hogy a bébiszitter elalszik a kórházban.
Lényegében mindegy, hogy sorozat vagy valós esemény lenne, mert totál abszurd mindkét esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!