Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ennyire kultúrált némelyik...

Ennyire kultúrált némelyik ember? Ez nem túlzás kicsit?

Figyelt kérdés

18éves lány vagyok, és ma bementem egy kínai áruházba.

Felpróbáltam egy felsőt, de az akciósok közé tettem vissza.

És a segéd csaj,meg ott trécselt a barátnőjével. És amikor a sor végén jártam hallottam hogy ordít a naő, hogy "Hülye kis hisztis-sznob p*csa, kis r*banc, nem hajlandó visszavinni a felsőt, megint nekem kell. Aztán majd következő vevő ugat..."

Oké tény hogy nemjó helyre raktam vissza, de még én éreztem magam megalázva hogy ezért mindenki előtt orditania kell és ezért vagyok p*csa, meg r*banc?:O

Neki meg az a dolga hogy segítsen, nem pedig az hogy beszélgessen és ordítson a vevővel, holott belőlem él meg.

Inkább ráhagytam és lenyeltem a sértést. kimentem a boltból.

2010. szept. 29. 14:16
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

utolsó az kemény:D

Mit mondtál neki??

2010. szept. 29. 16:02
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus, hogy mi megy M.O.-on a vevo penzen. Nem is csoda, hogy valsagban volt/van/lesz az orszag. Ugy latszik, 34 ev alatt semmi valtozas nem tortent.
2010. szept. 30. 15:57
 13/16 anonim válasza:
100%
Ez tényleg durva az eladótól, ilyet nem szabadna megengednie magának. De őszintén azért el tudom képzelni, azt a jelenetet is, mikor egy "mindenkin átgázoló" forma kiscsaj, fölpróbál valamit, ami nem tetszik, így távozás előtt az első kupac ruhára odavágja.. persze ez sem jogosítja fel az eladót semmire, de magamban hasonló jókat gondoltam volna.
2010. okt. 1. 23:01
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

hát valóban kínos lehetett,kifogtál egy idegbeteg dolgozót.

legközelebb tedd vissza pontosan a helyére,és mindenki jól jár,ennyi.:-)

2010. okt. 3. 12:18
 15/16 anonim ***** válasza:
58%

igénytelen üzlet, igénytelen alkalmazottak:) járj színvonalasabb boltokba, ott nem engedhetnek meg maguknak az eladók ilyen viselkedést a főnökök miatt

és amúgy hülye az a csaj, sznob??egy sznob nem vásárol kínaiban:)

2010. okt. 5. 11:55
 16/16 anonim ***** válasza:
41%
Első körben tanuld meg leírni a kulturált szót, hogy te magad kulturáltnak tűnj, aztán lehet elvárni másoktól is a kulturáltságot.
2010. okt. 6. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!