Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » A férfiak miért nem tudnak...

A férfiak miért nem tudnak rászokni az ülve pisilésre ha nem nyilvános wc-ben hanem rokonnál, családtagnál, barátnál ismerősnél vannak?

Figyelt kérdés
Ha ülve pisilnének akkor nem fröcsögne szét a wc csészére, a fal és a padlócsempére.
2022. nov. 13. 08:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
76%
#9 Hülyeség aki ezt mondja, hisz nagy dolog esetén is pisilünk, akkor sem férfias? Én nyílvános wc-n nem szeretek leülni, de ügyelek rá, hogy ne legyen pisis semmi.
2022. nov. 13. 09:22
 12/21 anonim válasza:
18%
2. Ki lenne akkora barom aki leadja a pénzt egy nőnek?? El nem tudom képzelni.
2022. nov. 13. 10:00
 13/21 anonim ***** válasza:
48%

Egész életemben állva hugyoztam, soha nem lett hugyos semmi, soha nem fröcsögött, én abszolút nem értem, hogy miről beszéltek itten. Mondjuk ha ez tényleg ekkora kérdés, akkor csinálok egy videót erről: "hugyozás tutorial, hogy ne fröcsögjön szét a vizelet az egész fürdőben", úgy látom lenne nézettsége. :D

De most full komolyan, fogalmam sincs, hogy miről beszéltek.

2022. nov. 13. 11:36
 14/21 anonim válasza:
55%
Akik szerint állva hugyozva nem lesz pisis semmi, legközelebb húzzák végig az ujjukat a wc peremén és a wx körüli csempéken... Attól, hogy nem látod, rakódik oda a húgy szépen
2022. nov. 13. 13:59
 15/21 anonim ***** válasza:
43%

14

De ha a vízbe céloz az ember úgy,hogy a művelet megkezdésétől a befejezéséig abba irányul a sugár,akkor nem nagyon fröcsög a vizelet ki a kagylóból.Mert nem verődik vissza a kemény felületről...Már csak a végén a cseppekre kell figyelni,hogy ne cseppenjenek mellé.És máris nem kerül pisa sem a padlóra sem a falra sem a plafonra.

2022. nov. 13. 14:13
 16/21 anonim ***** válasza:
39%
Komolyan egyes embereknek mennyi idejük van.. ezért szokták amúgy takarítani a wc-t, amúgy fog a halál ülve pisilni, aki nem óvodás megtanulta kontrollálni a slagot és nem spriccel szét, de amúgy nektek nem mindegy más hogy hugyozik?
2022. nov. 13. 15:38
 17/21 anonim válasza:
100%
Csak irigyek, mert ők nem tudnak állva.
2022. nov. 13. 16:55
 18/21 anonim ***** válasza:
48%
2022. nov. 16. 21:59
 19/21 anonim válasza:
0%

Ekkora hülyeséget!

Kínjában sok ember nem tudja mit kezdjen magával.

Érdekes! Öreganyánkat soha nem zavarta hogy a papa állva pisil.

Komolyan mondom szégyen már ez a világ, a nők átmentek kis mimóza kislányba! Megy a hiszti mindenért! Hányingerem van ettől!

Tisztelet a kivételnek,ami van,még ha kevés is!

2022. nov. 19. 09:36
 20/21 anonim ***** válasza:
73%
De, öreganyánkat is zavarta. Emlékszem, mennyit morgott a nagymamám, hogy tocsog a fürdő a papám után, és mindig menni kell takarítani, mert nem tud célozni.
2022. nov. 19. 09:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!