Miért gyűjtenek az elhunyt családjának ez esetben?
A napokban elhunyt egy kvázi közeli ismerősöm. (inkább az egyik testvére volt a közeli) Kint élt Németországban egy szép saját lakásban, nem
volt sem felesége/párja sem gyereke ergo saját eltartott családja nem. Volt ellenben 4 testvére, apukája, anyukája és egy rahedli unokahúga/öccse. Ebből senki nem rosszmódú, saját ingatlanok vannak odakint, idehaza is balatoni nyaraló stb, valakinek még saját tava is van. Láttam azonban, hogy az odakinti barátok valamilyen megemlékezés keretében szerveznek valami játék maratont (online, nem értek az ilyesmihez) és annak a teljes befolyt összegét a családnak adják. Itt felmerült bennem a kérdés, hogy miért? Vagy milyen családnak? A testvéreinek? A szüleinek? Mire föl?
Abszolút nem turkálás más pénztárcájában félreértés ne essék csak egyszerűen én valahogy nem értem. Vagy ez ilyen odakinti szokás?
Kint lesz eltemetve.
Nem maradt olyan a viszony, hogy bárkinél rákérdezzek erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!