Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Szerintetek szakadt passzos...

Szerintetek szakadt passzos farmerben illik megjelenni egy katolikus templomban?

Figyelt kérdés
Térd fölött van az egyik száron egy kb. teniszlabda méretű, a másikon kb pingponglabda méretű lyuk.

2022. okt. 12. 17:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

A passzos farmer magában még nem gond, persze ne haspólót vegyél hozzá fel, hanem valamit, ami a fenekedet legalább félig takarja. A szakadtság nekem viszont nem fér bele.

(Mondjuk engem ifjúkoromban, amikor még én is szakadtan öltözködtem, Wormsban egy apáca beterelt a templomba, amikor látta, hogy a barátaim bemennek szétnézni, én meg kint maradok. Hiába tiltakoztam, hogy ilyen ruhában nem illik, meg hogy csak turistáskodunk, nem a hitéletemet akadályozom éppen. Szinte szó szerint berángatott, mert szerinte a templom mindenkinek nyitva van, nem csak a jólszituált udvarias embereknek, aki be akar menni, az igenis menjen be.)

2022. okt. 12. 18:24
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Én sokszor terepszínű nadrágban és bakancsban megyek templomba. Pedig Krisztus követője vagyok.

Akit a ruhával meg lehet botránkoztatni egy templomban az nem Istentiszteletre megy, hanem másokat figyelni meg bemutatni saját magát...

2022. okt. 12. 18:24
 13/15 A kérdező kommentje:
Haat... kossz a segitseget, emberek! Lenyeg a lenyeg, nem fogom azt a szart felvenni. Remelem orulni fognak a templomban...
2022. okt. 12. 19:23
 14/15 anonim ***** válasza:
Amennyire én rom, kat.ként látom, ezen a téren a katolikusok lazábbak, mint a protestánsok, de a szakadt farmer necces.
2022. okt. 13. 08:30
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem, de máshol sem.
2022. okt. 16. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!