Szerintetek szakadt passzos farmerben illik megjelenni egy katolikus templomban?
A passzos farmer magában még nem gond, persze ne haspólót vegyél hozzá fel, hanem valamit, ami a fenekedet legalább félig takarja. A szakadtság nekem viszont nem fér bele.
(Mondjuk engem ifjúkoromban, amikor még én is szakadtan öltözködtem, Wormsban egy apáca beterelt a templomba, amikor látta, hogy a barátaim bemennek szétnézni, én meg kint maradok. Hiába tiltakoztam, hogy ilyen ruhában nem illik, meg hogy csak turistáskodunk, nem a hitéletemet akadályozom éppen. Szinte szó szerint berángatott, mert szerinte a templom mindenkinek nyitva van, nem csak a jólszituált udvarias embereknek, aki be akar menni, az igenis menjen be.)
Én sokszor terepszínű nadrágban és bakancsban megyek templomba. Pedig Krisztus követője vagyok.
Akit a ruhával meg lehet botránkoztatni egy templomban az nem Istentiszteletre megy, hanem másokat figyelni meg bemutatni saját magát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!