Soha nem voltam még esküvőn! Mit kell csinálni?
20 éves nő vagyok. Soha nem voltam még esküvőn, szülők nélkül nőttem fel, es kissé visszahúzódó vagyok. A párom közeli családtagjának lesz az esküvője, ők nagyon szoros kapcsolatban vannak. A páromon kívül SENKIT nem ismerek. Fingom sincs mit kell vagy mit illik csinálni egy esküvőn. Nagyon félek hogy gáz vagy kellemetlen lesz a vislekedesem akaratom ellenére mivel tényleg nem tudom mit illik egy esküvőn...
Tudnátok segíteni hogy mit illik és mit nem? Mire figyeljek oda?
Fekete es feher ruha tilos és mi az ami meg nem megengedett?
Melyek a szokasok a templomi szertartáson es az azt követő vacsorán?
Mi a menete...csokordobas stb kérlek segítsetek
Semmit nem kell csinálnod, csak nézed/hallgatod a ceremóniát, aztán kajálsz a vacsorán. A szokások mindenhol mások, de ezt nem neked kell tudni, majd mondják mindig, hogy mi következik.
Piros ruhát se vegyél fel, illetve ne legyen túl rövid/kihívó a ruhád.
Ha lesz templomi esküvő is, akkor olyan ruhát válassz, ami nem ujjatlan, vagy arra a kis időre legyen nálad boleró, amit felkapsz.
A többit tudod, fekete, fehér, menyecskeszín (ez általában piros, de nem mindig) és koszorúslány szín ne legyen a ruhád.
"fingom sincs"
Az jó, mert nem is illik ott elereszteni.... :-DDDDD
Viccet félre, a párod nem tudja elmondani...? Ő ismeri a családot, ő tudja a részleteket, hogy milyen esküvő lesz, milyenek a rokonok, stb.stb.
Azért ha tudod, hogy pl. van csokordobás, akkor nem vagy teljesen fogalmatlan...
Millió esküvős weboldal, blog van, keress rá - bőven találsz jótanácsokat és leírást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!