Akik Angliában/Franciaországban vagy egyéb nagyobb multikulturális országban élnek?
Nektek mi volt a legszokatlanabb először? Mi az, ami a mai napig furcsa? És itt az emberekre gondolok, lehet ez vallási csoport is, meg egyéb más is.
Nekem ilyen például az, hogy a munkaadó tiszteletben tartja azt, ha valamilyen vallási ünnepség van, és nem problémázik rajta.
"Nekem ilyen például az, hogy a munkaadó tiszteletben tartja azt, ha valamilyen vallási ünnepség van, és nem problémázik rajta."
Szerintem meg ez lenne az alap, ha több csoport él egymás mellett, mindenki tiszteletben tartja a többit és nincs stressz.
Nekem Amerikaban az volt a furcsa hogy mennyi fekete es latin-amerikai van.
Vannak olyan varosreszek ahol szinte nem is latsz feher embert.
Amerikaban aki kint szuletik az amerikainak szamit, akkor is ha amugy a szulei kinaiak. En nem egy kinait kepzelek el magam elott ha amerikaiakrol beszelnek es neha fura is amikor amerikai akcentussal beszel egy latin-amerikai vagy azsiai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!