A pasik miért kapják fel a vizet ha egy nő szert költeni? Miért nézi sok pasi rossz szemmel ha egy nő igyekszik igényes lenni? Szereti a jó helyeket. Jó cuccokat stb?
Azért kapják fel a pasik a vizet (az értelmesebbje) mert nem értik, hogy miért jó, ha a csaj konzumidióta lett.
neked milyen örömet okoz, ha veszel négy pár új cipőt, vagy a pasid megveszi a negyvenedik pár órát? Nekem egy órám volt 12 évig, és meglehetősen fájó szívvel cseréltem le, miután eltörött, és kénytelen voltam helyette másikat beszerezni, mert javíthatatlan volt. Most kénytelen leszek venni egy cipőt, mert ez, ami van mindjárt kilyukad. Ééés ennyi. Megveszem, mert kell. Sosem éreztem tőle lelki boldogságot, ha volt hat pár cipőm, vagy négy órám. Akkor is csak csak két kezem és egy pár lábam van...
De pl sosem háborodtam fel, ha a barátnőm vesz egy könyvet, vagy olyan dolgot, amit fontosnak ítél. De ha tele lenne a szekrény cipőkkel, amit jó, ha egyszer felvett, és közben vért izzadunk a melóhelyen a pénzért, hát én is felemelném a hangomat, na...
A vásárlás meg a modern világ betegsége, és semmi más értelme nincs, csupán az, hogy fogyassz, mert a gyárosnak szüksége van a pénzedre. Ennyi kész. A több ruha, cipő nekem sosem okozott örömet. Egy jó könyv igen, elolvasom, akár többször is, nevetek közben vagy elgondolkoztat, szórakoztat. Egy cipőt felveszek és hordom. Ez a funkciója. Hogy embereknek miért okoz örömet az, hogy van otthon a szekrény sarkában negyven másik pár, sosem fogom megérteni O.o Hiába is agyalok rajta :S
Oké. Természetesen az életünk nem ebből áll ,de ez is csak egy jó dolog a többi közül ,a kérdés csak az volt.Egyeseknek ez miért irritáló?És kihangsúlyozom 1000 más dolog van még ami leköt minket.pl vállalkozás, munka,sport stb..De azt sem értem miért úgy válaszoltak eddig ,mintha arról lenne szó hogy az én életem csak pénz költésből áll.Minek kell általánosítani? Azt sem tudják ki vagyok
?
Ahogy az első megfogalmazta, nem mindegy kinek a pénzét költöd :D
Egyébként szerintem pozitív, ha egy nő igényes, és ad magára.
Ha a saját pénzét költi, amit magának teremtett elő munkával, azzal semmi baj. De ha a szülei vagy párja pénzéből vásárol, az nagy szegénységi bizonyítvány, amitől csak egy igénytelen, kitartott, pénzéhes p!csa lesz, aki miután szegényházba küldte a barátját keres olyat, akinek több pénze van a manikűrre és a szoláriumra. Meg a "jó cuccokra". A sminktől és a legújabb D&G p!csaszoknyádtól még nem leszel idényes, mert nem a borító tesz azzá.
17/L
Szeretek kellemes meglepetést okozni a páromnak, - és ha van pénzem erre, - nem idegen tőlem az, hogy gáláns vagyok Vele.
Azzal viszont Ő is tisztában van, hogy mi a különbség a női szereppel élés, ill. női szereppel visszaélés között, - tudja, hogy "Mi, merre, meddig, miért?", - és szerepjáték nélkül elfogad olyannak, amilyen vagyok, nincsenek ilyesmiből eredő konfliktusaink.
Válasz:
Sok nő nem tudja, hogy hol a határ, - amely a női szerep és a kihasználás, ill. visszaélés között húzódik.
Óriási különbség van az igényesség, és az értelmetlen pénzszórás között. Én is kiborulnék, ha a párom semmit nem dolgozna, de szórná a pénzt ész nélkül, azt a pénzt, amiért én keményem melóztam, h legyen a családnak, mondjuk, tartaléka, ha balul sülnének el a dolgok.
Én praktikus dolgokra szeretek költeni, de nagyon ritkán vásárolok. Azt használom, amim van, és rendbetartom a holmimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!