Miféle viselkedés ez? Sajnos már nem az első eset! Hol van a kulturált modor? Miért még nekik áll feljebb?
Sajnos már a második eset az életemben!
5 éve kiderült az akkori pasiról, akivel megismerkedtem, hogy nője(i) vannak mellettem. Már korábbról megvoltak, hogy velem megismerkedett. Amikor szóvá tettem ezt, rendkívül alpári stílusban lekezelően válaszolt, holott ezt nem érdemeltem meg!
Nemrég kiderült másik ugyanilyen eset: a pasasnak van barátnője, először azt mondta, leépíti, ha köztünk több lesz csak haverságnál. Nem tette meg, de közben nem hagy békén és fogdos, molesztál. Amikor ez ellen tiltakozom, szintén rendkívül alpári stílusban beszél és levelez velem, ugyanakkor féltékeny is rám. Szidja az anyámat, k-nak nevez, mert nemhogy nem fekszek le vele, de még nem is engedem meg, hogy fogdosson, hiszen ott a barátnője!
Hosszú távon nemlehet ezt eltűrni.Mert azt,hogy valaki egyszer-egyszer leordít a munkahehelyen vagy bárhol de hosszútávon nemlehet.
Engem egy boltba ordítottak le csúnyán a múltkor.Nemszóltam vissza de nem mentem többet.Énis érzékeny vagyok rá annyira ,hogy szinte megijjedek.
A pasit 5 éve ismerem. Az utóbbi pár hónapban lett ilyen. Az exemmel a kapcsolatom októberben véget ért. Csak az utóbbi pár hónapban lett ilyen szörnyű rámenős.
Értetlenül állok az utóbbi időben tanúsított viselkedése előtt!
Lehet, h furának tűnik a kérdés.De otthon, amikor kicsi voltál mit láttál? Apukád, hogyan viselkedett Anyukáddal?
Mert ha ő is kiabált és megbántotta, akkor ezt a mintát láttad(sajnos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!