Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Meddig tűrjek még? Mit tehetnék?

Meddig tűrjek még? Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Egy pasas, akit már évek óta ismerek, csak haveri szinten, pár hónapja elkezdett közeledni hozzám olyan értelemben, hogy többet akar az eddigi haverságnál.

Már régen megmondtam neki, köztünk barátságnál nem lehet több.

Csakhogy van barátnője is nemrég óta.

Odáig fajult már az irántam való tulajdonképpeni zaklatása, hogy nem veszi figyelembe, hogy nem lehet továbbra sem köztünk több haverkodásnál. Pláne mert van barátnője is.

Végül mondtam neki, ha a barátnőjével szakít, akkor rendben, lehet köztünk több barátságnál, addig nem.

Továbbá addig nem fenyegethet meg bármilyen férfit, aki közeledni mer hozzám, mert nincs ehhez joga. Ugyanis már ilyet megtett, egy férfi ismerősömet levélben megfenyegetett amiatt, mert egy szombatot együtt töltöttem vele. Mellesleg ez az illető nem a szeretőm, csak ismerős, de ha a szeretőm lenne, sem lenne ehhez sem köze. Továbbá, ezen a szombaton ez a zaklatóm a barátnőjével volt. Nekem ez természetes, hiszen a barátnője. Neki viszont nem volt természetes, hogy ugyanezen a napon ezzel az ismerősömmel voltam.

Zaklatásom továbbra is folytatódik.

Végső elkeseredésemben ezt jeleztem egy olyan illetőnek, aki barna öves önvédelmi sportot űző személy, hogy valahogy állítsa le, ettől talán végre abbahagyja a zaklatásomat. Az önvédelmi sportot űző személy ezt megtette, így - egyelőre - végre már nem zaklat.

A történethez tartozik, hogy először azt mondta a zaklató, hogy elhagyja a barátnőjét miattam, ha már nemcsak haverok leszünk. Legutóbb mégsem hajlandó erre, de a zaklatásom folytatódott.

Évek óta arra várt a zaklató, hogy legyen több haverságnál. A barátnője miatt ebbe legutóbb nem mentem bele, olyan nálam nincs, hogy két nő egyszerre.

Legutóbb bevallotta a zaklatóm, próbált tanácsot kérni szakembertől, hogy mit tegyen, mert sem a barátnőjétől sem tőlem nem akar megszabadulni.

Engem a zaklatásai már megőrjítenek, ott tartok, hogy menekülök tőle.

2010. szept. 18. 14:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Próbáltál távoltartást kérni?
2010. szept. 18. 16:42
 2/3 A kérdező kommentje:

Sokszor és erről írásbeli bizonyítékaim is vannak! Mármint hogy kértem sokszor, hogy hagyjon békén!

Az önvédelmi sportot űző illető nem verte meg, nem is fogja, csak éppen ráijesztett, hogy valahogy végre nyugtom legyen tőle!

2010. szept. 18. 19:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Úgy értem, bíróságon megtiltatni, hogy a közeledbe menjen.
2010. szept. 18. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!