Mikor szokas borravalót adni? Kellett volna borravalot adnom?
Általában mindig szoktam borravalót adni ettermekben, a pizzafutarnak stb.
Rendeltem egy mosógépet, amit ma hoztak ki. Nem tudom hogy kellett volna adnom borravalót vagy nem. Felhoztak a masodik emeletre. A szolgaltatasban benne volt hogy elviszik a regi gepet is de azt nem vittek el. Az nem az o dolguk. Illetve elég lekezelő stilusa volt az egyik sracnak.
Igy hat nem adtam nekik borravalót. Normal esetben kellett volna borravalot adni nekik vagy nem?
Van aki azt mondja ez a munkajuk. De erre azt mondom h a pincereknek is mégis kapnak borravalót.
Én adtam volna, főleg, hogy fel is hozták.
Ha az egyik kicsit flegma, akkor a másiknak a kezébe adom.
Normális esetben adtam volna.
Ebben a konkrét esetben azt mondtam volna, várjanak, telefonálok a cégnek (vagy hívja fel ő, beszélni akarok vele), ha arra sem viszik el és nem várnak (telefonálnak), akkor utólagos panasztétel.
Ha a szolgáltatás elvileg tartalmazza a régi elvitelét, akkor el kell vinniük, nincs olyan, hogy "nem az ő dolguk", mert igenis az. Mert most hogy szabadulsz meg a régitől??? Vesződség, meg pénz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!