Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Tudnátok mondani valami...

Tudnátok mondani valami áprilisi tréfát? Arra gondoltam hogy barátom megviccelem avval hogy megcsaltam? Nagyon durva lenne?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 1. 09:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Kolléganőm "eredeti kézműves bonbont" hozott be, hogy kóstoljuk meg, a fiával csinálták, sosem szokott ilyet csinálni, de élvezték és gondolt ránk is. Persze, hogy senki nem akarta megbántani.

Gyöngyhagyma csokoládéba forgatva... Mondjuk két csajnak bejött, de már keressük a megfelelő válasz csapást.

Tettestársa személyre szabott, szerkesztett keresztrejtvényt kap, csak szabin van. Alig várom, hogy lássam a fejét, a megfejtés a "hülye aki olvassa" :D

2022. ápr. 1. 22:50
 12/14 anonim válasza:
100%
Az lenne az igazán "vicces", ha a kérdezö barátja ugyanezzel a viccel rukkolna elö. Garantáltan vége is lenne a kapcsolatak - viccböl..... :-( :-(
2022. ápr. 4. 08:57
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Ó ezt a mémet ismerem! Ahol az egyik viccel, erre a másik is bevallja!

Kérdező, de viccesnek tartanád, ha ezt mondanák neked?

2022. ápr. 8. 09:10
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

‒ Tudom, hogy megcsaltál!

• Óóó, bazzd, ki mondta el? De nem jelentett semmit, hidd el!

‒ ???

• ???

‒ Nézd meg a naptárad, hogy milyen nap van, te szemét!

• Április 1. A rohadt életbe!

aug. 25. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!