Az orvosok miért írnak olyan rondán (pl. receptet), és a gyógyszerészek, patikusok hogy tudják elolvasni?
Figyelt kérdés
Tudom, az e-recept korában ez már kicsit nem túl aktuális kérdés, de azért gondolom még mindenki találkozott ezzel a jelenséggel.2022. febr. 23. 22:10
1/5 anonim válasza:
Gondolom ez olyan mint régen a gyors és gépírás. Az is olvashatatlan de egymás közt el tudták olvasni. Valami szakmai dolog lehet.
2/5 anonim válasza:
Ez engem is idegesit aki így ír nem tűnik intelligens embernek inkább csak kapkod oda firkant valamit és ezzel kész pedig nem nekik is szépen kiolvasható betűkkel kéne írjanak
3/5 anonim válasza:
Mert nagyon sokat kell jegyzetelni . Egyetem alatt is, munka alatt is.
Az én írásom is ilyen lett.
4/5 anonim válasza:
Grafológusok szerint az olvashatatlan írás azt is jelentheti, hogy hárítja magától a felelősséget azzal kapcsolatban, amit ír.
5/5 anonim válasza:
4esnek szerintem igaza van!
Sajnos azt látom, hogy egyre bunkóbbak az orvosok és valóban nem akarják vállalni a felelősséget semmiért....
Nehéz elolvasni a kézírásukat, igen. Időnként fel is kell hívni őket, ha nem tudjuk elolvasni, amit írtak...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!