Kiket illik meghívni a lagziba?
Még nem megyek férjhez, de beszélgettünk már arról a barátommal, hogy ha most lenne a lagzi, akkor kiket hívnánk meg.
Nálunk az a szokás, hogy mindenki nagy lagzit csinál (szerencsére mi is megengedhetjük magunknak) szóval mindenféle rokont meg kell hívni, ezzel nincs is baj. De a baráti társaságom eléggé érdekes, nem is tudom mi a jó szó rá.
Nagyon kevés olyan ember van, akit tuti meghívok, de nagyon sok olyan, akiben bizonytalan vagyok, hogy egyáltalán illik-e meghívni.
Pl: általános, középiskolás barátnők, akikkel ha néha összefutok, akkor nagyon jól elvagyunk, de nem igazán keressük egymást, ugyan így a mostani egyetemi haverokkal is így vagyok. van 1-2, akit biztosan meghívok (meghívnék, ha most lenne aktuális a dolog) de vannak olyanok is, akikkel az órákon, néhány kiránduláson nagyon jól elbeszélgetünk, hülyéskedünk, viszont nyáron alig beszéltünk, azt is csak msn-en. szóval az ilyen "barátokat" ti meghívnátok, ha az anyagiak és a létszám nem jelentenének gondot? ill. az ilyen barátok elvárják, hogy meg legyenek hívva?
köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!