Maszkban hogyan illik köhögni, tüsszenteni?
Sajnos, könnyelmű voltam, emiatt sikerült megfáznom. Csináltam tesztet és nem vagyok covidos. Nincs nagy bajom csak orrhangom van és szokott kaparni a torkom, ezek mellett fáj az arcüregem. Kúrálom magam, mindent megteszek, hogy minél jobban legyek. Viszont holnap muszáj közösségbe mennem, sajna nem tudom másképp megoldani
Próbáltam utánaolvasni, hogy illik maszkban köhögni, tüsszenteni, de sajna semmi használhatót nem találtam. Az pedig nem jöhet szóba, hogy viszek minimum 20 maszkot és folyamatosan cserélem…
Ha a maszkomba köhögök, tüsszentek, akkor nyálas, rosszabb esetben taknyos is lesz belül a maszkom, még letörölni sem tudom és ez eléggé undi.
Ha pedig leveszem a maszkom és a könyökömhöz köhögök úgy sem jó, ha papírzsepibe az sem a legjobb külső szemmel, hisz lehet azt mondják, hogy azért van a maszk…
Mi a jó megoldás, ami mindekinek megfelel?
A köhögés és tüsszentés még hagyján. De mikor orrot kell benne fújni, na az a nagy kihívás.
"Mi a jó megoldás, ami mindekinek megfelel?" Ilyen nem létezik. Vagy neked felel meg a megoldás, vagy mindenki másnak. Esetleg azt tudod csinálni, hogy elmész messze mindenkitől, ott már leveheted a maszkot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!