Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Egy zongoraestre mennyire...

Egy zongoraestre mennyire kell kiöltözni?

Figyelt kérdés
Még nem nagyon volt alkalmam komolyzenei hangversenyekre járni, és érdekelne, hogy egy (debreceni) zongorakoncertre mit illik felvenni?
2010. szept. 8. 18:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Semmiképpen sem farmert és sportcipőt. Egy szép sötét nadrág, szép felsővel, (nem tudom fiú vagy-e vagy lány), vagy egy szebb zakó inggel. Nem érdemes túlöltözni, de egy kicsit ünnepélyesebben illik. Olyanba menj amiben színházba szoktál. (bár nálunk már oda is farmerben meg pólóban járnak, sajnos)
2010. szept. 8. 23:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Bocs, nem írtam, hogy fiú vagyok. Igen, sejtettem, hogy elegánsan, de akkor nem feltétlenül nyakkendő-öltöny... Köszönöm a választ!
2010. szept. 8. 23:41
 3/5 Phoney ***** válasza:
Zongoraestre gyakorlatilag nem lehet túlöltözni (mehetsz frakkban is, akinek nem tetszik, az száradjon meg:), de ha nem farmerben mész, onnantól végülis elfogadható.
2010. szept. 9. 00:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Mivel kiderült, hogy fiú vagy, annyit hozzátennék, hogy ha nem szereted a nyakkendőt, nem muszáj venned. Nem lesz kirívó, ha nincs rajtad, csak valami elegánsabb inget meg nadrágot vegyél.
2010. szept. 9. 13:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. szept. 9. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!