UK-ben, Franciaországban nyitottabbak vagy távolságtartóbbak az emberek mint Magyarországon?
első vagyok.
Wiltshire megyében nem jellemző, hogy könnyebben beszélnek egymással idegenek, sőt! Ha egy idegen férfi megszólít egy idegen nőt, csak a rosszat látják, és jön a "veszekedés". Fordított helyzetben ha egy idegen nő szólítaná meg az idegen férfit, akkor vagy nyersen válaszolnak vagy "valami másra" gondolnak. Olyan 15 évvel ezelőtt még kedvesek voltak, kicsit barátkozosak is. De ma már nem. Tól sok lett a bevándorló ( igen, én is az vagyok) , egyre jobban utálják az angolok a bevándorlókat, persze látszatra adnak, de valóságban lenézik őket. ( nem hiába szavaztak az unió kilépésére) Egyre több gondok vannak, egyre több a munkanélküli, és egyre több a drogos emberek látványa is. Ez adja azt is, hogy barátságtalanok, kedvtelenek, és nem nyitottak. Anglia hatalmas. Én Wiltshire megyében ezt tapasztalom. Baleseti helyszínelőként elég sűrűn látom/ hallom az ellenségeskedést egymás iránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!