Lányok,nök miért beszélnek csúnyán?Nem veszik észre hogy nem áll jól nekik ha csúnyán beszélnek?
Elmentem egy időbe raktárosként dolgozni. Meglepően csinos, divatos lányok voltak még ott. Gondoltam szívesen megismerkednék velük ha nem lenne barátnőm. ^^
Aztán minden második szavuk g*ci meg ba*meg, bu*i, stb.
Mondom okééé 😂
Szerintem szánalmas és nevetnivaló. Egy férfi szájából még oké, de egy nőtől nem.
Csupán azért mert a nők értelmesebbek, érettebbek általába. Egy normális férfi se beszél így. Mondjuk, hogy akik agyilag ott vannak azok. Ezért is fura amikir egy szép lánytól ilyet hallok. Ráadásul sok 12 év körüli lányt is hallottam beszélgetni, ugyan ez. Hát legalább könnyebb kiszűrni ki az aki hozzám való. 😂
23/f
Ha mindenképpen közeledni szerettél volna (megismerni,) megtehetted volna, hogy odamész hozzá:
"Kedves Kisasszony, igazán bájos külseje van. Szívesen megismerkedtem volna önnel, ha diszkrétebben próbálja meg kifejezni azt, ha valamilyen helyzet zavarja, nyugtalanítja."
Kiderült volna, hogyan reagál. Nem biztos, hogy pozitívan fogadta volna a próbálkozást. Lehet, hogy csalódás is érte nemegyszer férfiak részéről valamilyen formában. Sokféle lehetőség van.
A tizen- huszonéves korosztály még nem biztos, hogy párkapcsolatot akar, pláne családot. Hány éves vagy kérdező?
Kérdező, erre a két kérdésre válaszolj:
- Miért kéne bárkit érdekeljen, hogy miért zavar téged?
- Miért kéne bárkinek bocsánatot kérnie, amikor nem is veled beszéltek?
Hű, hatalmas egód van, ha ennyire azt hiszed, hogy minden körülötted forog. Képzeld, az idősek is szoktak káromkodni. Jaj, nem vagy egy lángelme...
NEM KELLETT VOLNA bocsánatot kérnie!! Mindenki úgy beszél, ahogy akar, pont. Nem vagy te normális, ha azt képzeled, hogy az ember bármilyen vadidegen fele bocsánatkéréssel tartozik, csak azért, mert úgy viselkedett, hogy az a másiknak nem tetszett.🤦🏻♀️
Azt hiszed az öregek nem hallottak még életükben csúnya beszédet? Ne legyél már álszent! Ha ennyire bántja a kis érzékeny füledet a csúnya beszed, dugaszold szépen be.
Neked valami blokkolja az agyadba jutó információkat vagy mi a problémád?!
Magyarázd már el kérlek mégis mire fel kellett volna bárkitől is bocsánatot kérjen az említett lány?!? Fogd már fel, hogy a világon senkit nem érdekel, hogy téged személy szerint mi zavar. Úgy beszél vonaton/buszon/utcán és egyéb helyeken az ember, ahogy akar. Engedd már el és szállj le a magas lóról, nem vagy te senkije annak a lánynak, hogy bocsánatkéréssel tartozzon feléd!
Válaszold meg légy kedves a kettő kérdésemet. Érdekelne a válasz és szerintem másokat is, szóval várjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!