Szerintetek is gyönyörűek a lányok-nők?
Most kezdtem el jobban figyelgetni őket és egyszerűen csodálatosak.
23 évesen szerintetek el vagytok késve ha esetleg szeretnék valamit az adott személytől?
Persze hogy azok csak nem mindenkinek mindenki ez szubjektív
23 évesen tünt fel?
Hmm nekem fura de azt nem mondom hogy lekéstél bármiről is
#2 Na jó már korábban is,csak akkor nem nagyon foglalkoztam velük.
#3 Nem csak a külsőre gondolok,beszélgettem velük és némelyik olyan aranyos,annyira jó megismerni őket,volt amelyik inkább belsőleg fogott meg.
Tudom hogy később a belső fog számítani igazán.
Igazából én már rá jöttem hogy számomra sokat számít a belső és igen nem minden a külső.
Régebben volt egy lány akit nem kedveltem nem is tetszett,majd megismertem belsőleg és mondhatni beleszerettem,egyből be pirultam előtte.
_
Tessèk egy zsepi |_|
túl nyàlas a szàd
Most nyalni akarsz a nöknèl vagy mi?
21\N
Hát szépek, meg minden, de azért vannak sokkal szebb dolgok az életben:
#5 Sajnos ebben igazad lehet,mint ha nálunk ez családi hagyomány lenne.☹️
#6 Köszönöm,nagyon kedves vagy,úgy érzem neked pont az a jó ha nem kedves veled az ember.
Nem szeretnék nyalni senkinek sem,egyszerűen le írtam mostanában mit érzek,kíváncsi vagyok mások véleményére is.
#7 Ez olyan dolog mint például csak annak van értelme aminek te adsz,nem vagyunk egyformák.
Nem Kell annyira nyalj egy nonek ,meet a vegen Meg a fejedre szar oszt paoucs leszel.
De bocsanat kijavitanam azt Amit irtam
Inkabb ugy mondanam hogy NEM KELL ANNYIRA PAPUCSNAK LENNI.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!