Hogyan köszönjek?

Figyelt kérdés

Nyilván, tudok köszönni, szoktam is. De sokszor bizonytalan vagyok mit mondjak és szerintem nem vagyok egyedül.

Amúgy nagyon zárkózott vagyok.

Szóval kb korcsoportonként leírnátok hogy mi a legjobb/legmegfelelőbb

Fontos a férfi/nő

Fontos még hogy 21 éves lány vagyok

2021. nov. 20. 23:37
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Hűha, kicsit hülyének állítottam be magam talán, inkább a 30-40 pasi korosztállyal van problémám
2021. nov. 21. 16:37
 12/25 A kérdező kommentje:

Illetve 40 feletti nőnek gáz a csókolom? Nem hivatalos helyen

Pl barátom anyja

2021. nov. 21. 16:39
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
12# Igen, gáz... Ezt legfeljebb 70-80 év felett tudnám elképzelni. Miért nem jó a "Jó napot kívánok"? Ez mindehol megfelel.
2021. nov. 21. 16:50
 14/25 anonim ***** válasza:
81%
én soha nem mondom hogy csókolom, a jó napot szerintem megfelelő,
2021. nov. 21. 16:51
 15/25 Dzsoki ***** válasza:
23%
Miért lenne gáz?Semmi gond a csókolommal,nemtől függetlenül.Férfiként is mondom,a tízenévvel idősebbnek.Csókolom,Laci bácsi.Mint ahogy,harminc évvel ezelőtt mondták az akkori 50 évesek,az akkori 70 évesnek.Sőt,még nem is keresztnéven!Tehát,csókolom,Német bácsi,csókolom,Gold bácsi.
2021. nov. 21. 18:28
 16/25 anonim ***** válasza:
35%

12:

A párod anyja tkp. családtag, és egy generációval fölötted van, úgyhogy neki köszönhetsz csókolommal, de más 40-es nőknek ne.

2021. nov. 21. 18:45
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Csókolom kb. 18 fölött kb. 75 alatti nőnek szerintem gáz, modoros, hülye szokás. Nekem 20 éve is köszönt már kb. 10 éves gyerek jó napot kívánokkal (apja társaságában). El kéne már felejteni.

Kérdező, ez nehéz kérdés, de az biztos, hogy ha ügyfélként mész oda valakihez, általában szerintem magázd, kivéve ha tegező fiatal, és tegeződést szeretnél. De tudtommal sok helyen előírás, hogy nem tegezzük az ügyfelet. Komolyabb helyen azért én maradnék a magázódásnál (ami mindig önözést jelent).

2021. nov. 22. 15:29
 18/25 anonim ***** válasza:
Helló!
2021. nov. 22. 15:50
 19/25 A kérdező kommentje:

Persze, hivatalos helyen, posta, bank, önkormányzat kormányablak, orvos, rendelő, iskola stb stb természetes a magázás, jó napot kívánok...

csak mondjuk pl barátaim/szaktársaim szülei

A jó napot néha olyan rideg, de pl csókolomot soha nem mondanék felnőtt férfinak ( max 70 felett bácsiknak)

Látjátok, tudunk köszönni, de szerintem vannak ilyen apróságok ami sokaknak bizonytalan, főleg az ilyen borzasztóan introvertáltaknak mint én...

Köszönöm a válaszokat!!

2021. nov. 22. 15:55
 20/25 Dzsoki ***** válasza:
9%
Álljunk már meg!Pont a jó napot a kultúrálatlan,ha nőnek mondják,ha nem teszik hozzá a csókolomot is!Nem próbáltam,de nagy valószínűséggel,ki is raknának a boltból,ha csak jó napot köszönést mondanék a nőknek,olyan 16,18 év fölött.Mint ahogy 10 éves gyerektől,jó napot köszönést kapni is egy kicsit megalázó!Bizony,még a férfinak is köszönjön az a gyerek csókolomot!Amennyiben,nem követeljük meg,akkor 12 évesen már az ötvenévesnek is azt fogja mondani,hogy szevasz!Egy 21 éves lány,hogyan köszönhetne mással,mint csókolommal egy negyvenesnek?A jó napot,stimmel,ha férfinek mondja,de nem nőnek!Egyébként,férfinek is mondhatja.Nekem,57 éves férfinek is mondják,a 21 éves lányok,hogy csókolom.Meg negyvenéves nők is.Elképesztő,hogy milyen,evvel ellentétes válaszok vannak!!!
2021. nov. 22. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!