Hogyan köszönjek?
Nyilván, tudok köszönni, szoktam is. De sokszor bizonytalan vagyok mit mondjak és szerintem nem vagyok egyedül.
Amúgy nagyon zárkózott vagyok.
Szóval kb korcsoportonként leírnátok hogy mi a legjobb/legmegfelelőbb
Fontos a férfi/nő
Fontos még hogy 21 éves lány vagyok
Illetve 40 feletti nőnek gáz a csókolom? Nem hivatalos helyen
Pl barátom anyja
12:
A párod anyja tkp. családtag, és egy generációval fölötted van, úgyhogy neki köszönhetsz csókolommal, de más 40-es nőknek ne.
Csókolom kb. 18 fölött kb. 75 alatti nőnek szerintem gáz, modoros, hülye szokás. Nekem 20 éve is köszönt már kb. 10 éves gyerek jó napot kívánokkal (apja társaságában). El kéne már felejteni.
Kérdező, ez nehéz kérdés, de az biztos, hogy ha ügyfélként mész oda valakihez, általában szerintem magázd, kivéve ha tegező fiatal, és tegeződést szeretnél. De tudtommal sok helyen előírás, hogy nem tegezzük az ügyfelet. Komolyabb helyen azért én maradnék a magázódásnál (ami mindig önözést jelent).
Persze, hivatalos helyen, posta, bank, önkormányzat kormányablak, orvos, rendelő, iskola stb stb természetes a magázás, jó napot kívánok...
csak mondjuk pl barátaim/szaktársaim szülei
A jó napot néha olyan rideg, de pl csókolomot soha nem mondanék felnőtt férfinak ( max 70 felett bácsiknak)
Látjátok, tudunk köszönni, de szerintem vannak ilyen apróságok ami sokaknak bizonytalan, főleg az ilyen borzasztóan introvertáltaknak mint én...
Köszönöm a válaszokat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!