Alváskor vesztek fel bugyit (pizsi alá)?
:D
Én sem szoktam egyébként. Nem tudom, régebben vettem alá mindig, aztán azóta nem,mióta ezt mondta valaki, és már így megszoktam és tényleg kényelmesebb is-számomra- nélküle aludni.
Azért állítólag így egészségesebb, mert h legalább este, ilyenkor kell a bőrnek a levegő v ilyesmi.
Nem én találtam ki, ne engem tessék lehurrogni. :P
Én mindig veszek, reggel legfeljebb lecserélem. Sokszor reggel is újra lezuhanyozom, szóval automatikusan tisztát veszek.
A pucérkodást valahogyan nem szeretem, fázom.
Az egészségtelenségre pát gondolat:
-anyaga miatt a túlzottan sok hordástól esetleg ki lehet pattogni
-kevesebb szellőzést enged -és befülled,megizzad,nincs meg az a szabad érzés / és újra a kipattogás jut eszembe elől és a fenék résznél is-olyan pattanásszerű képződmények -ez az oka .
Nekem kényelmetlen bugyiban aludni. Nem veszek fel alváshoz, jobb szabadon hagyni odalenn (nekem).
21/L
Én nem hordok pizsit. Ha "ittalvós vendég" van nálunk, akkor bugyi nem, pizsi igen és szigorúan köntös!
Egyébként pólóban és bugyiban alszom, nagyon ritkán hosszúpóló bugyi nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!