Barátom családja előtt tangás bikiniben?
Figyelt kérdés
Gáz ha megyek üdülni a barátom családjával de nincs teli bikini alsóm csak tangás vagy brazil fazon. Szóval ez mennyire gáz ilyenben lenni vagy inkább vegyek egy nem túl extrémet?
21/l
2021. okt. 2. 07:46
1/22 anonim válasza:
Igen, vegyél egy kevésbé extrémet, a tangás bikinit meg tartsd meg a csak pároddal való üdüléshez.
Abban szexizni kell, és azt nem a párod családjának :D
3/22 anonim válasza:
Elég kínos, hogy egy fürdőruha 10 milliárd forintba kerül, és fel se merül, hogy beszerezz egy olyat, amiben az adott szituációban kényelmesen érzed magad...
4/22 anonim válasza:
Nem ajánlom én sem a tangásat a család társaságában.
6/22 anonim válasza:
Alapból minek kell mutogatni a segged vsd idegeenk előtt (strand)? Ezt sosem értettem. Tényleg érdekelne a válasz.
7/22 anonim válasza:
Ha be akarsz vágódni a Faternél akkor nem gáz.
8/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat. A többieknek meg........!
2021. okt. 2. 10:17
9/22 anonim válasza:
Szerintem is inkább vegyél valami lightosabbat.
10/22 anonim válasza:
Nyugodtan vedd fel, senkit nem fog zavarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!