Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » A fehérneműnket közszemlére...

A fehérneműnket közszemlére tenni a ruhaszárítón nem gáz? Pl. erkélyen, udvaron, lakásban a látogatók előtt?

Figyelt kérdés

2021. szept. 12. 14:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
36%

Nők, szeretnétek, ha a férjatek kinéz az ablakon, és a kis fiatal formás szomszéd csaj szexi fehérneműit látja lengedezni a napsütésben?

Őszintén.

Akkor te se tedd mással.

2021. szept. 14. 15:21
 12/17 anonim ***** válasza:
44%
Nem a szépségéért teszik ki, hanem mondjuk helyszűke miatt.
2021. szept. 14. 15:22
 13/17 anonim ***** válasza:
90%

#10, egy templom tornyára nézek felfelé. Amúgy nem bámulom az eget egy szűk utcában. Ezért nem is látom az ott lengedező ruhákat, pedig "beletolták". Vagy mégse?

#11 te nem ismered a pasikat. A férjednek elég, ha kimegy az utcára (muszáj neki, nem otthon ül napszámban), a kis formás csajt is látja és jól meg is nézi. Mert a pasik ilyenek, ez a természetük, ezt kapták az evolúciótól. Csakhogy a szépség megbámulása élvezet, nem gerjedés. Ettől még, ha kellően kívánatosnak adod el magad (ami, valljuk be, nem egy nagy ügy), akkor téged is megnéz, sőt rád gerjed. Ezt azért kéne tudni, különben pokol az életed - mag a férjedé is, és ez előbb utóbb a kimenekülést eredményezi. Ne tedd - önmagaddal. Inkább értsd meg a dolgokat.

2021. szept. 14. 15:39
 14/17 anonim ***** válasza:
96%
LEhet, hogy a férfiak egy része a marketingtrükköket bekajálja, de vannak értelmesebbek is.
2021. szept. 14. 15:51
 15/17 anonim ***** válasza:
86%

Ha téged zavar, ne tedd ki! Teregess a lakásban, ha vendég jön, rakd el! Én se szeretem, ha a melltartóm ott lengedezik a nappaliban a vendég mellett, bár előfordult ilyen. 😄

Igazából nem gáz, ha látják, főleg az erkélyen. Legalább tudják, hogy tiszta vagy. Ma már annyi mindent látni mindenhol, az emberek szeme sem rebben egy bugyitól.

2021. szept. 18. 08:17
 16/17 anonim ***** válasza:
71%
Én is ki szoktam tenni nem is 1-2 de egyáltalán nem zavar ha más is látja! Nem vagyok prűd. 42N
2021. szept. 19. 04:18
 17/17 anonim ***** válasza:
56%

Tudod, hogy mi az igazi probléma?

Az, ha az ide írók olyan szinten nem tudnak magyarul, hogy idegen szavakkal kell kifejezniük magukat.

2021. szept. 19. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!