A hüvelyváladék mindig hagy foltot a fehérneműn?
Figyelt kérdés
A hüvelyváladék állaga ugye normálisan változik a ciklus alatt. Van, amikor hígabb, van amikor sűrűbb. A mennyisége is változhat. Ha nem viszket, csíp és nincs kellemetlen szaga, akkor elvileg nincs fertőzés. Az utóbbi időben azt vettem észre, hogy a menstruáció előtti napokban nagyon híg, vizes, pisiszerű folyásom van. Azt olvastam, hogy a túl híg folyás fertőzésre utal. Eddig azt hittem, nem baj, ha rászárad a folyás a fehérneműre, de azt gondoltam, nem "kötelező", hogy mindig olyan sűrű legyen, hogy foltot hagy. Lehet, régebben is volt ilyen, de csak mostanában figyeltem fel rá. Viszont van, amikor ugyanaznap látok fehéres foltokat is amellett, ami nem hagy foltot. Ez is furcsa, hogy egy napon belül változik a folyás állaga. Megijedtem, hogy fertőzés, de nem csíp, ég, viszket vagy piros,és megfigyeltem, hogy mindig a menzesz előtti napokban ilyen. Illetve megvonásos vérzés előtt, mert fogamzásgátlót használok.2021. febr. 13. 19:53
1/2 anonim válasza:
Nem mindig. Nem hiszem, hogy ferőzésed lenne, teljesen normálisnak tűnik amit leírtál. Amíg nincs konkrét tünet, nem kell aggódnod :)
2/2 anonim válasza:
Ha nem viszket,nem éget és fáj pisiléskor vagy egyéb tünetek nincsenek akkor semmi baj.Normális a hüvelyváladék hisz ez a hüvely öntisztító mechanizmusa.Én tisztasági betétet használok ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!