Miért alakult ki egy csomó nőben, hogy agresszíven unszolja az embert, hogy egyen?
Ez vicces:D agresszívan unszolni..xD
De igazad van,anyám is ilyen.Szerintem azért van,mert vékonynak lát,vagy mert félt,esetleg fél,hogy nem jó a kajája,és ezért nem eszed,és beléd erőszakolja.
Egyébként lány vagyok,és ugyanezt tapasztalom.
Én nem fogom ezt csinálni,ez tuti:D
Nem szegény családoknál is és kövér embert is unszolják, hogy egyen.
6x mondja az ember, hogy "nem" azt se értik
:(
velem is ezt csinálták....jaj, de utáltam...
egyébként szerintem az fontosabb lenne, hogy kb 2 liter vizet megigyon valaki, mint hogy bezabáljon pörköltből...
de érdekes, hogy azt senki se erőlteti, hogy ne kólát igyon az a gyerek, hanem vizet vagy olyat, ami kevésbé cukros és egészségtelen...
Unszol, az nem jó érzés.
Ha szeret, miért csinál olyat, ami rossz érzés?
Mondjuk nálunk minimum húszperces litánia, ha anya meglát egy kólásüveget otthon. De a kaját azt meg kell enni az utolsó falatig.
Szerintem az van benne, hogy a gyerekeket sokszor valóban etetni kell, hogy a szervezetébe bekerüljenek a szükséges tápanyagok. Sok gyerek meg nem akar enni, aztán persze gyenge és egész nap csak ül egyhelyben. A kamaszkor végéig az embernek igenis rengeteget kellene ennie és rengeteget mozognia (amit most ajánlgatnak a fogyókúrában, hogy heti 2-3 alkalommal 20 perc rubintréka, teljesen rossz a fejlődésben lévő fiataloknak). Csak ma nem nagyon mozognak a gyerekek sajna, ez a baj :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!