Miért erőltetik olyan agresszíven az alternatív módszereiket a bennük hívők?
Figyelt kérdés
..és miért érik be olyan eredményekkel, amit a forgalmazó cég ír csak, miért érik be fél vagy negyed információkkal?2010. nov. 29. 11:37
2/4 anonim válasza:
olyanokkal is találkoztam, akiknek semmi bajuk sincs, és tök erőszakkal nyomatták a rákos betegeknek, mint egyetlen választást.
nem tudom honnan jön ez nekik.
3/4 anonim válasza:
PÉNZÉRT... ennyi hidd el, sajnos.
4/4 anonim válasza:
Mert nem a megfelelő emberekkel találkoztál. Sajnos nagyon sok ilyen mondhatni fanatikus ember van, én is összefutottam párral. De vannak igazán hiteles alternatív gyógymóddal kezelő emberek is, akik nagyon komoly érveket tudnak felhozni, mégsem erőltetik, hogy az ő módszerük az egyetlen és legjobb. Például az én mesterem sem kezdett soha senkit győzködni. Sőt, az igazi természetgyógyászoknak kötelességük más szakemberhez küldeni az ügyfelüket, ha tudják hogy ott neki megfelelőbb kezelést kaphat.
Csak a jó embereket kell megtalálni a jó helyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!